Jobbet Maskinförare/Hamnarbetare till Karlshamns Hamn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Maskinförare/Hamnarbetare till Karlshamns Hamn publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Karlshamn
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Om Karlshamns Hamn

Karlshamns Hamn är en av Sveriges mest växande hamnar. För att klara höstens stora utmaningar söker vi nu nya medarbetare.

Karlshamns Hamn tillhör de största hamnarna i landet och är den största och djupaste hamnen i sydöstra Sverige. Det finns sex hamnområden med totalt 3 kilometer kaj och 750.000 m2 yta. Karlshamn har ett attraktivt läge när det gäller transporter, etablering, logistik, logistikutveckling, godsstråk etc. Här pågår expansion och här finns möjligheter för dem som har utvecklings- och expansionsbehov och vilja.

Nu erbjuder Karlshamns Hamn i samarbete med Lernia Bemanning, en utmanande tjänst i en internationell, öppen och spännande miljö där du får möjligheten att vara med i ett stort projekt.

Arbetsuppgifter

Du kan arbeta som Maskinförare eller Hamnarbetare. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men innefattar bl.a. hamnarbete, övervakning och truck- och maskinkörning.

Du som söker

Vi söker dig som har intresse och en vilja att arbeta i en internationell miljö och gärna några års erfarenhet från truck-, hjullastar- eller lastbilskörning.

Du är ansvarsfull och flexibel samt har en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå mål. Vi ser att du är ordningsam, plikttrogen och en kvalitetsmedveten lagspelare. Du har ett stort driv, positiv attityd och en vilja att lyckas i ditt arbete.

Formell kompetens

  • Krav på B-körkort.
  • Baskunskaper i engelska språket.

Det är meriterande om du har truckkörkort och/eller erfarenhet av maskinkörning. Det är även mycket meriterande om du har C/CE (lastbil, släp), C2 (hjullastare), C3A (Containertruck). Du behöver ha en bra känsla för att hantera stora maskiner. Har du tidigare erfarenhet från hamnarbete är det meriterande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning i 7-8 månader/Heltid/Karlshamn. Du blir anställd av Karlshamns Hamn.

Tillträdesdag

Planerad start i november eller enligt överenskommelse.

Information

Som kompetenspartner rekryterar Lernia till Karlshamns Hamn. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rekryteringsprocessen?

Välkommen att kontakta:

Linda Nilsson, 0722-54 65 99 eller linda.nilsson@lernia.seMalin Magnusson, 0722-54 62 68 eller malin.magnusson@lernia.seNiklas Rehnström Berup, 0722-54 80 04 eller niklas.rehnstrom.berup@lernia.se

Referens

44536

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till