Jobbet Marknadskoordinator/VD-assistent sökes till Camozzi Automation! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marknadskoordinator/VD-assistent sökes till Camozzi Automation! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av marknadsfrågor inom teknikbranschen och vill jobba i en koordinerande roll? Vill du arbeta på ett spännande företag med familjär stämning och stora framtidsplaner? Då kan vi ha tjänsten för dig, läs mer nedan!

Information om uppdraget:

Camozzi Automation AB ingår som helägt dotterbolag i Camozzi Group, Italien, som har cirka 2 500 anställda. Den svenska verksamheten är inriktad på automation och erbjuder marknaden ett mycket omfattande produktprogram av högsta kvalité. Camozzi Automation AB marknadsför ett komplett pneumatikprogram för automation till svensk industri och har sitt huvudkontor i Malmö, säljkontor i Stockholm samt dotterbolag i Danmark, Norge och Estland.

I rollen som marknadskoordinator/VD-assistent kommer dina huvudsakliga ansvarsområden röra arbetet som marknadskoordinator samtidigt som du kommer att stötta bolagets VD för den skandinaviska verksamheten. Du kommer att få en viktig roll i utvecklingen av bolagets marknadsföring för de skandinaviska länderna, vilket sker i nära samarbete med moderbolaget i Italien. Du kommer planera och genomföra kampanjer och produktlanseringar, ta fram presentationsmaterial och utskick. Vidare kommer du att ansvara för att bygga upp Camozzis närvaro i sociala medier, ta fram nyhetsblad/produktblad samt följa upp digital annonsering, analysera aktuella mediekampanjer och sköta kundevent. Du väntas även hantera avtal, statistik/rapporter, bokning av flyg och hotell samt andra arbetsuppgifter som hör VD-assistentrollen till.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 08:00-16:30. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen men du anställs direkt av Camozzi Automation AB. Du kommer att sitta på deras kontor ute i Fosie/Jägersro.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad eller försäljning, där du har cirka 2-3 års erfarenhet av att ha arbetat med rollen som marknadskoordinator eller assistent inom marknadsföring, webb eller/och grafisk design. Du bör vara väl förtrogen med marknadsföring genom sociala medier, ha erfarenhet av att arbeta mot samt hantera externa mediebyråer och ha ansvarat för mediekampanjer både vad gäller planering, genomförande och analys. Har du en teknisk utbildning är det meriterande men inget krav. Viktigt är att du har ett industriellt intresse och förståelse. Vidare har du kunskaper i Adobes program, såsom Illustrator och Photoshop.

För den här tjänsten är det viktigt att vi hittar rätt person och vi söker dig som brinner för marknadsföring, är resultatorienterad och självgående. Som person har du god social kompetens, är engagerad och lojal med hög integritet. Du är proaktiv, har stor initiativförmåga och är mycket lösningsorienterad. Det är även ett krav att du obehindrat kan arbeta med svenska och har goda kunskaper i engelska. Har du kunskaper i danska och norska är det ett plus men inget krav.

Är det din nästa utmaning vi beskrivit ovan? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: marknadskoordinator, VD-assistent, teknik, webb/media, marknadsföring, administration, assistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50195

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till