Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadskoordinator till Tenzo! jobb i Smålandsstenar på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadskoordinator till Tenzo! på Framtiden

Marknadskoordinator till Tenzo!

Framtiden Smålandsstenar, Jönköpings län Heltid
Har du erfarenhet av marknadsarbete på en internationell marknad och vill jobba inhouse? Gillar du möbler och inredning? Då är det dig Tenzo söker!

Tenzo grundades 1934 och är ett privatägt företag inom möbelbranschen med huvudkontor i Smålandsstenar. Våra kunder finns på en bred internationell marknad. Vi arbetar med egen produktutveckling och produktion. Tenzo ingår i koncernen Gunnar Johansson Gruppen.

Vi rekryterar nu en Marknadskoordinator till vår marknadsavdelning på huvudkontoret i Smålandsstenar. Du kommer att jobba med att ta fram marknadsföring och säljmaterial så som bilder, produktinformation, trycksaker och övrigt sälj- och marknadsmaterial till vår egen organisation samt till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
• Vara en del av Tenzos marknadsavdelning och där bidra i det dagliga arbetet inom marknadskommunikation i såväl tryckt media som digitala kanaler och mässor.
• Arbeta med planering, produktion och beställning av marknads- och säljmaterial.
• Planera och genomföra produkt- och miljöfotograferingar i egen fotostudio.
• Tillsammans med övriga medarbetare säkerställa att vi har rätt information och bildmaterial till våra produkter och ett aktuellt säljmaterial till våra olika säljkanaler.
• Bidra med idéer och innovation inom vår marknadsavdelning och hjälpa oss presentera våra produkter på bästa möjliga sätt.

Din profil
Krav:
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/reklam/media eller arbetslivserfarenhet av arbete med liknande uppgifter.
  • Arbetar obehindrat i InDesign och Photoshop
  • God kommunikatör i tal och skrift i både svenska och engelska.

Meriterande:
  • Kunskaper inom trycksaksproduktion
  • Kunskaper inom fotografering
  • Tidigare erfarenhet av PIM-system
  • Kunskaper inom digital marknadsföring och SEO

För att lyckas i rollen ser vi att du har en känsla för grafisk utformning. Som person är du strukturerad, noggrann och resultatfokuserad. Du trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du ska gilla att ha ett högt tempo i arbetet och att jobba med snabba beslut. Du har en god analytisk förmåga och tänker affärsinriktat utifrån kundens perspektiv. Har du ett intresse för heminredning och möbler är det en fördel.

Varför Tenzo?
Vi är ett lag som gillar driv och företagsamhet, där vi hjälper och stöttar varandra. Tjänsten innehåller flera olika delar där du har möjlighet att påverka och vara delaktig. Tenzo är i en utvecklingsfas med nya starka tillväxtmål där vi vill ha med dig som medspelare!

Bli en del av oss, välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Villkor
Ort: Smålandsstenar
Start: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000069435484