Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

marknadskoordinator till opo scandinavia i malmö jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
marknadskoordinator till opo scandinavia i malmö på Randstad AB

marknadskoordinator till opo scandinavia i malmö

Randstad AB Malmö, Skåne län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du några års erfarenhet av att arbeta med sociala medier, grafisk produktion och webb? Är du en person som trivs i det mindre bolaget där du blir involverad i alla delar i verksamheten? Får du energi av att vara den som löser problem och gärna är behjälplig?

OPO Scandinavia växer och söker nu en driven och prestigelös Marknadskoordinator som vill vara en del av den fortsatta tillväxtresan! Varmt välkommen med din ansökan!


ansvarsområde.

I rollen som marknadskoordinator har du en variationsrik roll med löpande arbetsuppgifter inom grafisk produktion, sociala medier och webb. Du arbetar med att kontinuerligt producera och publicera redaktionellt innehåll i våra sociala medier, i syfte att stärka vårt varumärke, samt ansvara för att svara på kommentarer och inlägg på våra sociala plattformar. Arbetet med content production inkluderar även att skapa banners och innehåll till vår hemsida oh nyhetsbrev, samt assistera vid fotograferingar. Du kommer ha löpande kontakt med tryckeri och förse dem med bildmaterial och trycksaker. 

I rollen ingår viss hantering av vardagliga kontorssysslor tillsammans med dina övriga kollegor på kontoret samt korrläsning och att skriva en del kortare texter. Du rapporterar till och arbetar nära OPOs Head of Marketing. Då detta är en ny roll i organisationen kan arbetsuppgifterna komma att förändras och utvecklas över tid i takt med att verksamheten växer. 


arbetstider.

Heltid/dagtid med placering på kontoret i Malmö.


kvalifikationer.

Vi söker dig med relevant utbildning på minimum yrkeshögskolenivå alternativt relevant erfarenhet i kombination med kompletterande kurser. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och trivs i en supporterande roll. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med SoMe samt kunskap och förståelse för CMS-system, med fördel Umbarco. Dina IT-kunskaper är goda och du behärskar officepaketet utan problem samt är van användare av Adobeprogrammen InDesign och Photoshop. 

Som person önskar vi att du är prestigelös och lösningsorienterad samt att du trivs i det mindre bolaget där du ges möjlighet att vara med och göra skillnad i både stort och smått. Du har en god social förmåga och känner dig bekväm i kontakten med både interna och externa kontakter. 

OPO Scandinavia erbjuder ett stimulerande och kreativt arbete i en sammansvetsad organisation med korta beslutsvägar.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-10-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar OPO Scandinavia AB med Randstad. Varmt välkommen att kontakta rekryterare Mikaela Hutzelmann för frågor om tjänsten, [ Email address blocked ]  
Alla ansökningar skickas in via randstad.se, inga ansökningar tas emot via e-mail. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362013