Jobbet Marknadskoordinator till kund i centrala Växjö med fokus mot det digitala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Marknadskoordinator till kund i centrala Växjö med fokus mot det digitala! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Om du trivs att arbeta i ett litet gäng med mycket energi – då ska du fortsätta läsa. Hos vår kund skall deras marknadskoordinator bli mamma igen och vi söker nu efter hennes vikarie.

Information om uppdraget:

På affärsområdet medlem och marknad arbetar två marknadskoordinatorer, en marknadsansvarig, två säljare, kundtjänst och en affärsområdeschef. Kunden har högt i tak och en arbetskultur som präglas av engagemang, glädje och samverkan. De har otroligt roligt på jobbet samtidigt som de strävar efter att göra allt för att deras medlemmar och kunder ska få den absolut bästa servicen!

Arbetsuppgifterna inkluderar:

•Internkommunikationsarbete
•Tidningsredaktör för våra medlemstidningar
•Marknadsföring och kommunikationsarbete i våra digitala kanaler; HSB.se, Intranät och sociala medier
•Framtagning av försäljningsmaterial i from av broschyrer, skyltar och annonser
•Projektansvarig för event och mässor

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under föräldraledigheten.

Detta söker vi:

Du som söker har en relevant eftergymnasialutbildning, men det inget krav. Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta såväl självständigt som i team.

I deras team gör de all produktion inhouse vilket kräver att du har god erfarenhet av InDesign, Photoshop och Illustrator. Vi vill även att du har tidigare erfarenhet av att producera och beställa trycksaker.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du initiativrik, gillar utmaningar och arbetar som en lagspelare. Vidare är du öppen som person, gillar att bolla ideér och framförallt vågar att utmana.

För rätt person är detta en unik möjlighet som kommer att ge din karriär en rejäl skjuts framåt. Du kommer att utvecklas och har roligt i en stimulerande arbetsmiljö med nytänk och kreativa lösningsfokuserade kollegor som vill framåt. Vi arbetar med intervjuer och urval löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Varmt välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45070

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till