Jobbet Marknadskoordinator sökes till B2B IT Partner! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marknadskoordinator sökes till B2B IT Partner! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du flexibel, strukturerad och vill utvecklas i en roll som Marknadskoordinator? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. I rollen som Marknadskoordinator kommer du att vara en del av marknadsgruppen där dina arbetsuppgifter dels kommer omfattas av:

Som marknadskoordinator hos oss kommer du att ansvar för våra fysiska eller digitala event som sker ca 10-12 gånger om året. Det innebär bland annat:
- Planera och genomföra event/webbinarie
- Skapa och skicka ut inbjudningar
- Kontakt med leverantörer och kunder
- Ta emot anmälningar och skicka ut bekräftelse
- Vara med under utförandet och hantera uppföljningar av event/webbinarie
- Grafisk design
- Skapa content för bolagets sociala kanaler och plattformar

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna. Tjänsten beräknas starta omgående och löper på tillsvidare där stora möjlighet till övertag av kund finns. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasialutbildning inom relevant område, alternativt motsvarade kunskaper. Du har erfarenhet av att ha arbetat med service och event sedan tidigare. Vidar har du erfarenhet av arbete med grafisk design och content-skapande för sociala medier. Har du dessutom arbetat med sökoptimering ses det som starkt meriterande. För vår kund är det viktigt hur du är som person, att du är strukturerad, självständig, prestigelös och serviceinriktad. Du har även ett eget driv och trivs med att ta egna initiativ och använda din kreativa förmåga. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har kunskaper i Officepaketet samt i Adobe/Indesign/Photoshop/Wordpress. Meriterande med ytterligare kunskap inom Illustrator, Analytics och Premiere. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54819

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till