Jobbet Marknadskoordinator har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Entreprenör
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en driven marknadskoordinator inom FMCG och letar nya utmaningar?

Atria söker en positiv, driven och service-minded marknadskoordinator till Atria Retail med stark "can-do" attityd!

Detta är ett konsultuppdrag som löper under 8-12 månader med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att agera stöd åt marknadsorganisationen och avlasta Marknadsdirektören med visst administrativt arbete.

Som marknadskoordinator kommer du att ansvara för framtagande av produktbilder, innehåll och uppdateringar i olika system samt arbeta med förpackningsdesign, korrekturläsning och copy. Du kommer att sköta produktfotograferingar tillsammans med Brand Manager, ansvara för säljprover samt hjälpa till med idéer och material till säljkonferenser. Du kommer även att arbeta med uppdatering av hemsidor och sociala medier.

Vi ser att du har en relevant utbildning inom marknadskommunikation och erfarenhet av FMCG med minst 2 års erfarenhet i en liknande roll. Du är strukturerad och har ett stort driv. Du är initiativrik, noggrann och har god förmåga att etablera och bygga relationer. En bra affärsförståelse, servicekänsla och koordineringsförmåga är andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Du behärskar Officepaketet mycket väl och har med fördel arbetat med publiceringsverktyg. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av arbete med sociala medier och digitala plattformar.
Du kommer att rapportera till Senior Vice President Marketing med placering på vårt huvudkontor i Sundbyberg.


Kvalifikationer
* Relevant utbildning inom marknadskommunikation
* Minst 2 års arbetserfarenhet som Marknadskoordinator eller Marknadsassistent
* Erfarenhet inom FMCG (gärna inom livsmedel)
* Erfarenhet av copy och korrekturläsning
* Erfarenhet av design och fotografering
* Erfarenhet av att arbeta med system som Validoo (Q-lab)
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Goda kunskaper i Word, Excel och Powerpoint
* Önskvärt med kunskap inom publiceringsverktyg som tex EPiServer
* Önskvärt med kunskap inom InDesign eller Photoshop


Om Atria
Atria är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling och TZAY. På Atria älskar vi god mat och vi tror på "Good food - better mood". För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan - från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger njutning och inspiration till våra kunder och konsumenter.
På Atria Sweden arbetar 800 fantastiska medarbetare med att skapa matglädje, varje dag. I våra sju fabriker, från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro, tillagas kött- och chark, kyckling, delikatesser och måltidslösningar. Därefter tar våra fyra affärsenheter över marknadsföring och försäljning till dagligvaruhandeln, servicehandeln samt restauranger och storkök.
Atria Sweden ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med runt 4 300 anställda och en omsättning på 1 350 miljoner euro. Sedan 1 januari 2018 är Jarmo Lindholm vd för Atria Sweden. Atria Sweden befinner sig i ett spännande skede där man går från verka produktionsinriktat till att arbeta mer konsumentinsiktsbaserat. En stark organisation har skapats för att möta en snabbföränderlig omvärld och en spännande framtid.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Atria med Hays. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Sofia Gustafsson på +46 70 450 60 09 alternativt sofia.gustafsson@hays.com.
Urval och intervjuer sker dock löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.

Referens

897737

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till