Jobbet Marknadskoordinator har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marknadskoordinator publicerad av Made for Sales

Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vitabalans AB växer och letar efter nästa nyckelspelare till det svenska huvudkontoret i Täby. Vill du arbeta i ett bolag i tillväxt, med högt i tak och där dina åsikter värderas högt? Här ges möjligheten att vara med på en tillväxtresa i en spännande bransch.

I rollen som marknadskoordinator kommer du att arbeta med marknadsföringen av Vitabalans produkter och tjänster som främst riktar sig mot dagligvaruhandeln och apotek i Sverige. Du samarbetar tätt ihop med Sales and Marketing Manager samtidigt som du har egna ansvarsområden. I dina främsta arbetsuppgifter ingår att:

  • Marknadsföra Vitabalans via hemsidan, sociala medier, digitala brev och utskick samt genom olika kundevent
  • Skapa och implementera marknadsmaterial och kampanjer
  • Utveckla verktyg för att säkerställa att Vitabalans kunder har rätt information om produktsortimentet samt bevaka marknaden
  • Planera och utföra produktlanseringar tillsammans med teamet samt viss administration och rapportering

Vi söker dig som är i början av din karriär med minst ett års erfarenhet av digital marknadsföring. Du letar efter en givande roll i en internationell miljö och älskar att skapa modern marknadsföring genom lyhördhet både mot kunder, marknaden och mot företagets säljare. Vidare är du utbildad inom marknadsföring och kommunikation. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det kommer att förekomma en del översättningar från engelska till svenska vilket kräver att du har mycket god engelsk kompetens. Erfarenhet från branschen ses som meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du är:

  • Ambitiös, ansvarstagande och målmedveten med en vilja att bidra till företagets gemensamma resultat
  • Initiativtagande till att lösa uppgifter med en förmåga att arbeta lika bra på egen hand som tillsammans med andra
  • Kommunikativ och duktig på att formulera dig i text samtidigt som du är kreativ med ett öga för design
  • Digitalt kunnig och van vid att använda sociala medier

Du erbjuds en väldigt spännande tjänst i ett internationellt bolag i tillväxt i en framtidsbransch. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare med stor chans till egen utveckling och att få påverka företagets framfart i Sverige. Du får en god introduktion samt stöd av erfarna kollegor. Det svenska kontoret ligger för närvarande i Täby men planer finns att flytta mer centralt.

Anställningen inleds med att du blir anställd som konsult hos Made for Sales och uthyrd till Vitabalans. Made for Sales är ett modernt bemanningsföretag med nära och personliga relationer till sina konsulter och med seriösa uppdrag att erbjuda. Vi är måna om våra anställda och brinner för sälj, marknad och service! 

Är du personen vi letar efter? Skicka in dina ansökningshandlingar på engelska, urval och intervjuer sker löpande med start per omgående.

VITABALANS Oy är ett finländskt, privatägt läkemedelsföretag som grundades år 1980. Vår omsättning uppgår till omkring 29 miljoner euro. Företaget har ett mycket brett produktsortiment med receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel egenvårdsprodukter samt veterinärprodukter. Alla våra produkter är resultatet av egen produktutveckling. Produktionen och produktregistreringen är förlagd till Tavastehus. Produktionen sker i tre fabriker: en för läkemedel, en för kosttillskott och en för produkter som innehåller mjölksyrebakterier. För närvarande sysselsätter Vitabalans Oy omkring 190 personer, av vilka 80 tjänstgör i våra dotterbolag på vår exportmarknad utomlands.

Referens

madeforsales613

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till