Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadskoordinator jobb i Borås på Craft of Scandinavia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadskoordinator på Craft of Scandinavia

Marknadskoordinator

Craft of Scandinavia Borås, Västra Götalands län Heltid
Nu finns chansen för dig som vill utvecklas som Marknadskoordinator i ett av Skandinaviens ledande företag inom sportartiklar!

Rollen som marknadskoordinator på Craft är bred och varierande. Din huvudsakliga uppgift är att driva och koordinera marknadsföringen för den svenska marknaden oberoende av kanal. Du är delaktig i kampanjplanering och rapporterar till Marknadschefen för Sverige. Rollen innebär många interna och externa kontaktytor, som t ex kollegorna på marknads-, inhouse- och inköpsavdelningen. Du har även kontakt med externa partners. 

Ex på arbetsuppgifter är:
                
  • Eventplanering, utvärdering, planering, koordinering och genomförande
  • Delaktig i kampanjplaneringen och säkerställa genomförandet
  • Leda samt hantera Crafts samtliga ambassadörsprogram
Din profil
För att lyckas i rollen behöver du vara van vid att självständigt driva marknadsprojekt och har gedigen kompetens inom marknadsföring/kommunikation. Vi tror att du har arbetat några år som marknadskoordinator, operativ projektledare eller produktionsledare på en marknadsavdelning eller på reklambyrå. Du har en utbildning inom marknadsföring/kommunikation/media. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, Officepaketet meriterande är erfarenhet av social media.
Som person är du en prestigelös teamspelare men som gillar att ta eget ansvar och driva frågor självständigt. Du är strukturerad och van att arbeta ”högt och lågt”.

Om företaget
Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för uthållighetssporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder och löparskor.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du är placerad på Crafts kontor i Borås. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Fritzon på Inhouse. Välkommen med din ansökan.
 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 234579