Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadskommunikatör till SEOM jobb i Sollentuna på Sollentuna Energi och Miljö AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadskommunikatör till SEOM på Sollentuna Energi och Miljö AB

Marknadskommunikatör till SEOM

Sollentuna Energi och Miljö AB Sollentuna, Stockholms län Heltid


Är du den vi söker?

Brinner du för kommunikation och hållbarhet? Nu söker SEOM (Sollentuna energi & Miljö) sin nya marknadskommunikatör! I rollen kommer du att vara ansvarig för att skapa säljdrivande kommunikation för affärsområdena Värme, Elhandel och Elnät.Arbetsbeskrivning

Som marknadskommunikatör har du det övergripande ansvaret att marknadsföra och kommunicera information till SEOMs kunder i syfte att stärka varumärket och stötta försäljning för områdena Värme, Elhandel och Elnät. Du är ansvarig för webben, kundevent, Mina Sidor, sponsring och skyltar. Rollen innefattar även viss internkommunikation och arbetsgivarvarumärket. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt och du arbetar jämsides en kollega med kompletterande ansvar. Du rapporterar till chefen för Marknad.

Arbetsuppgifter som du bl a kommer att jobba med är:

  • Stärka SEOMs varumärke, stötta försäljning och driva kundbeteende genom marknadskommunikation i tillgängliga kanaler
  • Förvalta och utveckla processer och verktyg för web, Mina Sidor/app, event och sponsring
  • Utveckla och stärka arbetsgivarvarumärket
  • Stötta central internkommunikation
  • Samarbete med affärsområden och avdelningar med fokus på Elhandel, Elnät, Värme och HR


Din profil

Vi tror att du är självgående, kreativ och ansvarstagande och har god insikt i vilka prioriteringar som krävs för att skapa resultat och nå uppsatta mål. Du är en duktig kommunikatör och har erfarenhet av både hållbarhets- och säljdrivande kommunikation.

För rollen tror vi att du behöver ha högre utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation och några  års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi vill att du är en säker skribent och har lätt för att uttrycka dig i olika forum. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du behärskar Microsoft Office, Photoshop, Indesign och EpiServer. Har du även jobbat med film och foto är det en fördel.  

Branscherfarenhet är ett extra plus.Om SEOM

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med cirka 100 anställda omsätter vi ungefär 700 miljoner kronor årligen. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, vatten och avfallshantering.
Vår vision ”Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart” genomsyrar allt vi gör.Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.Övrigt/Vad händer nu?

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidare med start så fort som möjligt. Vi kommer att träffa kandidater löpande så  tveka inte att söka redan idag! Vi är tacksamma om du endast ansöker med CV. Om du går vidare i processen kommer du som ett första steg få svara på ett antal urvalsfrågor. Processen innehåller även arbetspsykologiska tester.
Vid frågor, kontakta Erik Värendh, [ Email address blocked ] alternativt 0729-858904

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 235313