Jobbet Marknadskommunikatör sökes till Autobutler i Köpenhamn! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marknadskommunikatör sökes till Autobutler i Köpenhamn! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Brinner du för PR och journalistik och vill axla rollen som ansvarig för Autobutler på den svenska marknaden? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som Marknadskommunikatör på Autobutlers kontor i Köpenhamn kommer du att axla rollen som primär talesperson på den svenska marknaden, driva all journalistiskt arbete och hjälpa Autobutler att digitalisera, skapa transparens och transformera en gammaldags bransch.

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med svensk media och därför är det viktigt att du både har erfarenhet av media och journalistik, samt talar flytande svenska på modersmålsnivå. Du har gedigna kunskaper om hur man skriver en journalistisk artikel och har koll på både större och mindre svenska mediekanaler.

För att vara aktuell för tjänsten så är det också viktigt att du har ett driv och är engagerad in din roll då du självständigt kommer ansvara för att skapa relationer med relevanta journalister samt kommunikativt ansvara för den svenska marknaden.

Dina ansvarsområden kommer vara att:
- Utveckla pressmaterial för svensk journalistiskt driven media.
- Kommunicera ut till både lokalt och nationellt tryck, digitala medier och etermedier.
- Sköta allmänna kommunikationsaktiviteter såsom nyhetsbrev, blogginlägg och all typ av kommunikation på hemsidan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation med inriktning journalistik/PR samt ett par års erfarenhet av att ha jobbat inom detta område relevanta arbetsuppgifter. Du har en bred medievana och ett naturligt intresse för nyheter och vad som är aktuellt i media.

Det här är en direktrekrytering och vi jobbar med löpande intervjuer så sök tjänsten redan idag! Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat!

Om arbetsgivaren:

Autobutler är ett snabbt växande startup-företag med en ambitiös företagskultur som skapas av passionerade ”Butlers”. Genom att samarbeta med mer än 2 000 verkstäder erbjuder Autobutler bilägare högkvalitetsofferter för bilreparation. Autobutler är på god väg att bli Europas största marknadsplats för digitala verkstadsreparationer med flera tusen verkstäder och 750 000 kunder i Danmark, Sverige, Tyskland, England och Frankrike. Bolaget etablerades i Danmark 2010 men har i dag vuxit till en marknadsplats med 40 medarbetare.
Det skandinaviska sälj- och supportteamet sitter i Köpenhamn tillsammans med en rad centrala funktioner som produktutveckling, IT, finans, marknadsföring och PR.

Sökord: Media, Kommunikation, Journalistik, PR

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53012

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till