Jobbet Marknadskommunikatör på deltid till Kranlyft har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Marknadskommunikatör på deltid till Kranlyft publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Härryda

Arbetsbeskrivning

Är du student inom marknadsföring/kommunikation/media eller liknande? Söker du ett deltidsjobb att kombinera med annan sysselsättning? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Marknadskommunikatör på deltid till Kranlyft. Du kommer tillhöra deras huvudkontor som är placerat i Mölnlycke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Uppdatera och ladda upp information på Kranlyfts hemsida och sociala medier.
- Arbete i Wordpress.
- Beställning av marknadsföringsmaterial.
- Delta på mässor och event.

Du kommer att arbeta ca. 50% i veckan med varierad tjänstgöringsgrad efter behov. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får en anställning hos StudentConsulting men du kommer arbeta som konsult hos Kranlyft. Tjänsten är planerad att starta omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar Marknadsföring/Media/Kommunikation/Försäljning eller liknande alternativt har du arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har mycket goda kunskaper i Wordpress och ett tekniskt intresse. Kunskaper i CRM-system är mycket meriterande

Som person ser vi att du är social, serviceminded, ödmjuk, öppensinnad och driven. Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45587

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till