Jobbet Marknadskommunikatör med sinne för detaljer! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marknadskommunikatör med sinne för detaljer! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en stjärna på grafisk design och marknadskommunikation med ett intresse för tekniska lösningar? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Vår kund är en ledande global leverantör av processautomationsutrustning och tillhörande förbrukningsmaterial för tryck-, förpacknings-, och andra industrisegment.
I arbetsrollen ingår det att arbeta med grafisk produktion samt uppföljningsarbete kring detta. Här handlar det om framtagning av nytt material i form av broschyr, annons, text, nyhetsbrev, redigering av produktvideos samt arbete med den grafiska profilen.

Tjänsten är på 75% med placering Arlöv, men tjänsteresor och varierade arbetstider kan förekomma. Tjänsten är planerad att tillsättas så snart vi hittar rätt person för tjänsten. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat på 3 månader med chans till förlängning. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund med ambitionen att på sikt bli överrekryterad till företaget.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten så har du en utbildningsbakgrund inom grafisk formgivning alternativt marknadskommunikation.
Vi ser att du har minst två års erfarenhet inom grafisk formgivning eller marknadskommunikation och att du kan grunderna i tryckteknik, design och bildbehandling.
Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i PowerPoint, Adobe CC och det är mycket meriterande om du har arbetat med 3D-grafik och Premier Pro tidigare. Även goda kunskaper i mallhanteringsprogram, webediteringsprogran, sociala medier, Excel sam erfarenhet att arbeta med kommunikation av tekniskt avancerade produkter.
Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska då all kommunikation sker på engelska, meriterande med tyska språkkunskaper.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid din personlighet och engagemang inom området. Som person är du initiativtagande, driven samt strukturerad i ditt arbetssätt. Du är duktig på att bygga relationer och ser dig själv som en lagspelare. Att på ett handlingskraftigt och målinriktat arbetssätt lösa in dina arbetsuppgifter i en dynamisk miljö är något du trivs med.

Låter detta som något för dig? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Sökord: Kommunikatör, Marknadsföring, Marknadskommunikation, Grafisk design, Marknadskommunikatör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52167

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till