Jobbet Marknadsinriktad webbutvecklare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marknadsinriktad webbutvecklare sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Bjuv

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse av webbutveckling? Har du erfarenhet inom webb/IT? Då är denna nya tjänst perfekt för dig!

Information om uppdraget:

Kunden söker dig som kan utveckla deras försäljning över internet och upprätthålla en aktuell hemsida innehållande spännande möjligheter till försäljning. Kunden arbetar med ritsystemet Winner som de på sikt ska kunna rita online i dialog med deras kunder. Hemsidan skall vara ett stöd samt viktigt verktyg för arkitekter som är en del av kravställarna. Hemsidan skall även vara ett arbetsverktyg för säljkåren där deras produkter och tjänster är lätttillgängliga. Du ska även utveckla deras företagspresentation både internt och externt. Vi söker även dig som ska vara delaktig i sortimentsråd, där produktsortiment bestäms och hur dessa skall lanseras.

Då denna tjänst är ny för företaget finns det stort utrymme och många möjligheter för att skapa ett mervärde för deras företag och driva på deras förändringsarbete mot nya datatekniska lösningar där de ser kunden i fokus.

Tjänsten tillsätts på heltid med arbetstider 8-16.30.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet inom webbutveckling. Du har en universitets- eller högskoleexamen inom området eller motsvarande kompetens genom erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som att du har ett metodiskt och ett systematiskt tillvägagångssätt och kan göra prioriteringar i ditt arbete. Du tycker om att arbeta lösningsorienterat och motiveras av att leverera goda resultat. Du är en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet som kan föra gruppen framåt. Du ska även kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46757

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till