Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadsföringsassistent till Bioteria Technologies sökes! jobb i Täby på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadsföringsassistent till Bioteria Technologies sökes! på StudentConsulting

Marknadsföringsassistent till Bioteria Technologies sökes!

StudentConsulting Täby, Stockholms län Heltid
Söker du en bred roll inom marknadsföring? Är du dessutom driven, kreativ och genuin? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund, Bioteria Technologies är ett miljöteknikföretag som varje dag arbetar för att göra världen lite bättre. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen. Om du delar denna framtidstro – och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen så är du rätt person för jobbet.

I rollen som Marknadsföringsassistent på Bioteria kommer du få möjlighet att jobba väldigt brett inom marknadsföring. I nära samarbete med Market Creator Manager kommer du ta fram nytt marknadsmaterial såsom broschyrer, illustrationer, artiklar och enklare film. Men du kommer även vara en viktig del i att öka Bioterias digitala närvaro och ta den digitala kommunikationen till nästa nivå. Arbetet kräver att du har hög digital kompetens och god förmåga att formulera budskap för olika kanaler och målgrupper.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kund. För rätt person finns det möjlighet att axla ett större ansvar på sikt. Tjänsten är på heltid, kontorstider tillämpas med flexibilitet. Kundens kontor är beläget i Arninge/Täby. Tjänsten beräknas starta i september/oktober.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerat marknadsföring på eftergymnasialnivå. För att passa i rollen har du god digitalkompetens och är duktig på att formulera dig i skrift. Som person är du driven, kreativ, genuin och prestigelös. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du har även viss erfarenhet av ett eller flera program inom Adobe, så som InDesign, Illustrator eller Photoshop. Du är van att arbeta med marketing automaion-, CRM- och CMS-verktyg. Extra meriterande är att du förstår grunderna i SEO-on-page samt behärskar Google Analytics, Google Ads och Hubspot. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Vill du bli en del av ett företag med stark företagskultur? Ta chansen och sök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Marknadsföringsassistent till Bioteria Technologies sökes!
StudentConsulting Täby Heltid
Research and Insight Manager
Stockholmsmässan AB Stockholm Heltidsanställd
Content Manager
Telge Energi AB Södertälje Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58287