Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadschef till No.1 Production jobb i Vänersborg på AB No1 Production

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadschef till No.1 Production på AB No1 Production

Marknadschef till No.1 Production

AB No1 Production Vänersborg, Västra Götalands län Heltid


 

Är du den vi söker?

No.1 Production är inne i en utmanande och mycket spännande tillväxtsresa. Vill du vara med och leda utvecklingen av våra varumärken inom sprittillverkning både Sverige och internationellt? Då kan rollen som Marknadschef på No.1 Production var vara något för dig!

Arbetsbeskrivning

No.1 Production är ett växande bolag verksamt på flera marknader med stor produktportfölj inom bla gin, vodka, rum, whiskey och vin samt produkter för livsmedelsindustrin. Här får du får möjlighet att verka i en internationell miljö i en organisation med korta beslutsvägar och själv vara med och påverka.

Rollen som marknadschef är ny och viktigt för bolagets fortsatta tillväxt. Du rapporterar till Chief Operating Officer (COO).

Som marknadschef kommer du att ha ett huvudansvar för våra varumärken och leda samt implementera den globala marknadsföringsstrategin för No.1 Production. I ditt ansvar ingår att leda, utveckla och samordna arbetet med de andra marknadsfunktionerna i organisationen och vara sammanhållande gentemot externa samarbetspartners. I rollen ansvarar du för att all producerad kommunikation följer varumärkesplattform och kommunikationsstrategi. Du kommer leda marknadsteamet i det dagliga arbetet.

Några av dina viktigaste arbetsuppgifter:
 
 • Skapa marknadsplan och utveckla våra varumärken
 • Arbeta med helheten, både strategisk och operativ marknadsföring för samtliga marknader
 • Samordna med eventuella externa partners
 • Utveckla marknadsavdelningen till en producerande inhouseavdelning
 • Driva tillväxt via ökade marknadsandelar och marknadspenetration på samtliga marknader
 • Arbeta tillsammans med marknad- och säljteamet för att utveckla verksamheten via relevanta kanaler
 • Budgetansvar och uppföljning
 • Leda och motivera medarbetarna i teamet


Din profil

Du är en engagerad och möjlighetsorienterad person med tydliga ledaregenskaper som sätter samarbete högt och är bra på att skapa effektiva team och att utveckla medarbetare.
Du har en relevant akademisk examen och är flytande i engelska och svenska i tal och skrift.  Erfarenheter från bolag i stark tillväxt är en fördel liksom branscherfarenhet.

Du är driven och kommersiell med kapacitet och kunskap att driva, planera, leda och organisera ditt eget och andras arbete utifrån gällande förutsättningar, verksamhetsmål och tidplaner. Du har en prestigelös inställning och är kommunikativ samt strukturerad.
 
 • Ledarerfarenhet
 • Vana vid att arbeta med digitala kanaler
 • Erfarenhet av arbete inom drycker/öl/spritbranschen är mycket meriterande
 • Vana vid att arbeta internationellt
 • Du är strategisk och har erfarenhet av varumärkeskommunikationen och samtidigt en ”doer” som är bra på att planera samtidigt som du tycker om att genomföra


Om företaget

AB No.1 Production är ett bolag som verkar inom vin- och spritbranschen samt inom livsmedelsindustrin.

Verksamheten utgår ifrån huvudkontoret med tillhörande produktionsanläggning i utkanten av Vänersborg. Från vårt geografiska läge förser vi kunder i hela världen. Koncernen har därför flertalet dotterbolag i olika delar av världen.     

Vi är ett växande och bolag som kontinuerligt strävar efter att skapa och inneha en inkluderande produktportfölj som kan erbjuda något för alla.     

Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi, Business Services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Övrigt/Vad händer nu?

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du är placerad på huvudkontoret i Vänersborg.  I den här rekryteringen samarbetar vi med Inhouse Väst. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Sofia Lidenhed  [ Link removed ] eller Erik Andersch [ Link removed ] Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 247548