Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadsassistent till expansiva Makita! jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadsassistent till expansiva Makita! på TNG Group AB

Marknadsassistent till expansiva Makita!

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du i början av din karriär, vill jobba som marknadsassistent och samtidigt utvecklas inom marknadsområdet? Sök till Makita nu!

Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll och vill vara med på en tillväxtresa i en spännande och snabbväxande organisation? Bra! I rollen som Marknadsassistent på Makita ges du möjligheten att ta dig an en central och bred roll där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Makita får du möjlighet att vara med och forma och bygga vidare på Makitas fantastiska utveckling och ta dig an en helt ny roll inom avdelningen. 

I rollen kommer du få arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter som stärker din framtida kompetens samtidigt som du blir en del av ett sammansvetsat team som hjälper varandra framåt. 

Som representant för Makita Sverige kommer du inte bara bredda ditt professionella nätverk utan också tillhöra Makitas marknadsavdelning och vara delaktig på mässor och andra events. 

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos Makita Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som marknadsassistent kommer du att ha en viktig roll och ett utvecklande arbete med mycket varierande arbetsuppgifter. Du blir en värdefull länk mellan företagets sälj-, produkt- och kundserviceteam.

I rollen som marknadsassistent kommer du agera som spindeln i nätet och arbeta med bland annat..

  • Producera, samordna och korrekturläsa marknadsförings- och POS-material samt koordinera distributionen av dessa för kampanjer och försäljningsaktiviteter.
  • Hantera och underhålla produkt- och kampanjkalender för att stödja snabb lansering i nära samarbete med produktteamet.
  • Ansvara för företagets merchandice - beställa hem och skicka ut. 
  • Producera och distribuera nyhetsbrev enligt aktivitetskalender.
  • Boka, arrangera och delta i evenemang, utbildningar, mässor och lokala kundaktiviteter.
  • Vara stöd till Business Development Manager och ledningsgrupp vid arrangemang av möten och evenemang.
  • Följ upp och skapa interna rapporter om aktiviteter och kampanjer samt rapporter till BDM och produkteam.
  • Uppdatera prislistor och företagspresentationer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid) med start enligt överenskommelse. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler i Sollentuna. Gratis parkering finns även för den som har egen bil. Ibland kommer du även att behöva medverka vid events och/eller mässor varför en viss flexibilitet vad gäller arbetstider kan behövas.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom marknadsföring eller likvärdigt, alternativt något eller ett par års arbetserfarenhet inom området.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är kreativ, positiv och strukturerad samt besitter ett genuint intresse för marknadsföring och Makitas produkter. Vidare är du engagerad i ditt arbete, självgående och har god samarbetsförmåga. Då rollen är ny och bred krävs det att du som person är initiativtagande samt duktig på att hantera oförutsedda händelser på ett strukturerat sätt. Du förstår vikten av att vara flexibel samtidigt som du är noggrann. 

För att lyckas i rollen ska du ha bra kunskaper i MS Excel och MS Powerpoint, meriterande med erfarenhet av InDesign samt vara flytande i svenska och engelska. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: B5E5B38DB8C742C582BA2E5558DEE07D