Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadsassistent sökes till spännande bolag! jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadsassistent sökes till spännande bolag! på Lernia

Marknadsassistent sökes till spännande bolag!

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en självgående och kreativ person som söker erfarenhet inom marknadsföring på ett uppdrag med start omgående? Har du tidigare studerat marknadsföring och vill få praktisk erfarenhet inom E-handel området på en ständigt växande arbetsplats? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vår kund är ett internationellt bolag inom hälso- och hygienbranschen och är belägna centralt i Göteborg. Varmt välkommen med din ansökan redan!

 

OM TJÄNSTEN

Som Marknadsassistent hos vår kund får du vara en del av ett litet sammansvetsat team med fokus på avdelningens E-handel. 

 Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att:

  • Stötta kollegor med att övervaka de digitala sortimentet
  • Spårning av sortiment
  • Hantering av Tagging
  • Insamling av produktinformation

OM DIG

Vi söker dig som har en utbildning inom marknadsföring eller likvärdigt, alternativt ett till två års arbetserfarenhet inom området. För att passa i rollen som marknadsassistent hos vår kund är du i början av din karriär och vill skaffa dig erfarenhet inom området. Vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift.  

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är kreativ, positiv och driven samt besitter ett brinnande intresse för marknadsföring. Vidare är du engagerad i ditt arbete, självgående och har god samarbetsförmåga. Du är stresstålig och trivs när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. Det är även viktigt att du har en hög känsla för service och är anpassningsbar utefter de situationer som kan uppstå.

OM ANSTÄLLNINGEN

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Visstidsanställning med chans tillförlängning.   

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Email address blocked ]

OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 176020