Jobbet Marknadsassistent sökes för extrajobb i Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marknadsassistent sökes för extrajobb i Jönköping! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Part-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse samt erfarenhet av att arbeta med sociala medier som marknadsföring? Vill du arbeta med ett företags interna samt externa kommunikation och söker efter en merit till ditt CV? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en marknadsassistent som vill arbeta med att bygga och utveckla kundens arbete med sociala medier, uppdatera kundens hemsida samt ansvara för deras externa och interna kommunikation. Vår kund är en av Sveriges ledande privatägda systemintegratörer inom kommunikationslösningar mot företagsmarknaden.

Vi söker dig som läser/läst en utbildning inom marknadsföring och är i början av din karriär. Vi ser gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier eller ser detta som ett långsiktigt extrajobb. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som marknadsassistent, t.ex. via sommarjobb eller extraarbete är detta meriterande. Du är van att stötta upp kollegor och kommunicera både internt och externt i olika medier. Kunskap och erfarenhet inom Wordpress är ett krav för tjänsten. Vidare har du har goda kunskaper inom Photoshop, InDesign, webbutveckling, med mera. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Detta söker vi:

Som person har du lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter, du är social och serviceinriktad. Vidare är du stresstålig och van vid att leverera utifrån fasta tidsfrister. Då arbetet ofta utförs självständigt är det viktigt att du även är driven, flexibel och ser möjligheter till förbättringar. Beskriver du dig själv som en entreprenör samt en idéspruta så är det dig vi söker!

Arbetstiderna är belagda till kontorstider men är i övrigt extremt flexibelt då du tillsammans med kund utarbetar ett schema utefter din tillgänglighet. Krav för tjänsten är att du har möjlighet att jobba minst 1 halvdag/vecka.

Låter det här som något för dig? Sök tjänsten idag då den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: sociala medier, assistent, marknad

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54977

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till