Jobbet Marknadsassistent sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Marknadsassistent sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Drömmer om att få assistera i olika marknadsföringsprojekt så har du klickat på rätt annons!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som vill arbeta som marknadsassistent på deltid åt vår kund i Falun. I rollen som marknadsassistent kommer du att assistera och samverka med befintlig marknadssamordnare i olika uppdrag inom marknadsföring. De mesta av arbetet handlar om grafisk produktion och kommunikation i olika medier. Du förväntas även vara deltagande i planering och genomförande av olika events och aktiviteter.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har studerat/studerar grafisk produktion/design eller marknadsföring. Du har med fördel arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare och du bemästrar Adobe Creative Suite mycket väl. Vidare är du en van användare av Officepaketet och sociala medier, du är inte heller helt ovan att stå bakom en systemkamera. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en prestigelös teamplayer som gärna tar egna initiativ likväl som du kan följa instruktioner. Vidare tror vi att du är driven och framåt, du jobbar snabbt men noggrant. Du är en doer och gillar inte att sitta fast. Du har ett öga för detalj likväl som för helheten. Innovation och nytänkande är en del av din vardag.
Är det dig vi beskriver? Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande intervjuer och urval, välkommen med din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44864

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till