SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknadsassistent jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknadsassistent på Framtiden

Marknadsassistent

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid

Vi söker dig som är noggrann och arbetseffektiv och vill arbeta med det som för många människor betyder väldigt mycket, SEMESTER! Nu söker KAMA Fritid en marknadsassistent. Passar det dig tror du? Sök nu!

Vem är du?
Vi söker dig som har en god administrativ förmåga och teknisk förståelse. Vidare så behöver du tycka om färg, form och design då man kommer att arbeta med utveckling av KAMA Fritids kataloger. I rollen som marknadsassistent så behöver man vara kreativ och idérik då förändringar i artiklar sker löpande. Adobe Indesign är layoutprogrammet som används för grafiskt material och till trycksaksproduktion så det behöver man vara bekväm i. Att kunna grundläggande redigering i Photoshop är stort plus.

Checklista:
• Svenska i tal & skrift
• Engelska i tal & skrift
• Adobe indesign

Meriterande:
• Finska i tal & skrift
• Tyska i tal & skrift

Om företaget
KAMA Fritid AB är Nordens ledande tillbehörsgrossist inom husvagns- och husbilssektorn. KAMA Fritid har sedan 1987 ett väl utvecklat samarbete med världens ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid. Huvudkontoret är beläget i Jönköping på Torsvik och där finns ett gym som anställda kan nyttja när dem vill.

[ Link removed ]


Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid (dagtid)

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000114449433