Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marknads- och försäljningsansvarig, Convenience jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marknads- och försäljningsansvarig, Convenience på ICA

Marknads- och försäljningsansvarig, Convenience

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta i en organisation med högt engagemang och entreprenörskap, tillsammans med sex riktigt duktiga och engagerade medarbetare? Har du bakgrund inom marknad och impulsförsäljning och goda kunskaper inom convenience? Då kan det vara dig vi söker för ett vikariat som Marknads- och försäljningsansvarig inom convenience!Det här är ditt blivande jobb

Som Marknads- försäljningsansvarig Convenience inom kategoriområde Förbutik, skapar du de strategiska inriktningarna för hur butik jobbar med kommunikation, sortimentsstruktur och maximering av impulsförsäljning i Förbutiken. Förbutiken har en given position i flertalet butiker och kommer i olika skepnader, från den traditionella kundtjänsten till den mer moderna kiosken med ett convenienceerbjudande. Vare sig det är kunden som hämtar sitt paket, spelar på hästar, köper ett mellanmål på språng så är förbutiken en coveniencenod och det är du kommer in och gör skillnad för impulsförsäljningen. Du har huvudansvaret för att ta fram och utveckla verktyg och processer för försäljningsdrivande åtgärder i förbutik. I rollen ingår även att driva och koordinera aktiveringskampanjer i butik, samt att driva och följa upp pilotprojekt inom området.

Du arbetar i ett ambitiöst team med hög laganda och engagemang för att hela tiden göra förflyttningar inom conveniecemarknaden. Teamet jobbar fram en grund och inriktning med stöd i data och analys med ett entreprenöriellt förfarande, vare sig det är kategorier som vi har ägarskap i, eller där vi bär ut andra kategorier utifrån kunden på språngs behov.Är du den vi söker?

Förmodligen jobbar du idag inom marknad och/eller försäljning och har en bakgrund samt erfarenhet av butik/servicehandel/trafikbutik. Här lägger vi stor vikt vid att du har god förståelse för butiksförsäljning och lönsamhet samt att du har kunskap om convenience. Du har god vana av att leda förändring och förnyelse, samt att nyfiket utveckla marknadsplattformen baserat på marknadsinsikter och försäljningsdata. Samarbeten med leverantörer för att driva impulsförsäljning är något du troligtvis har gjort förut med dokumenterat goda utfall.

Andra skulle beskriva dig som en utåtriktad och positiv person, som har lätt för att nätverka samt är van att samarbeta med många olika intressenter. Du är även resultatorienterad och strukturerad samt har förmågan att nå ut till verksamheten genom din kommunikativa sida.

För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet så att vi ska kunna hänga ihop riktigt länge - och ha kul längs vägen. Nu går en av våra medarbetare på föräldraledighet och vi söker därför en ersättare för ett vikariat fram till mars 2023.
 Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen. Vad händer nu?

Välkommen med din ansökan senast den 30:e januari. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.
Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterande chef Per Carlén, [ Link removed ] . Frågor om processen besvaras av rekryterare Natalie Richtner, [ Link removed ] . 
 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa kollegor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar tester och drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

[ Link removed ]   

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015167