Jobbet Markförhandlare sökes omgående till Licab! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Markförhandlare sökes omgående till Licab! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du utbildning inom lantmäteri-, fastighetsekonomi-, samhällsbyggarprogrammet eller likvärdig utbildning inom ämnesområdet samt minst 3års erfarenhet inom det fastighetsrättsliga området? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Licab är ett konsultföretag som tillhandahåller nischad spetskompetens inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära uppdragsgivaren och de är kända för förmågan att förstå deras utmaningar och behov. De ser det som en förutsättning för att kunna bidra med det där lilla extra i deras uppdrag.

De erbjuder spännande och utmanande uppdrag inom både privat och offentlig sektor åt organisationer som exempelvis Trafikverket, Vattenfall och kommunala verksamheter.
Arbetsuppgifterna är varierande då de arbetar med mark- och fastighetsfrågor inom alla skeden och inom olika typer av projekt med planering, utredning, projektering, byggande och förvaltning.
Detta uppdrag avser främst att arbeta som markförhandlare i ett stort infrastrukturprojekt.
I projektet finns en fas-tighetsgrupp som leds av fastighetsansvarig. Uppdraget innebär förhandlings- och avtalsarbete med berörda parter såsom fastighetsägare, hyresgäster och verksamhetsutövare m.fl. Det handlar dels om att lösa frågor avseende markåtkomst (tillfälligt och permanent), förebygga miljö- och rörelseskada samt reglera ev. kvarstående skada.
I uppdraget ingår handläggning av markåtkomst- och fastighetsärenden, värderings- och tillståndsfrågor samt fastighetsrättsliga frågor i samband med byggande av järnväg och konsulten ska därför kunna hantera fastighetsrättsliga dokument, t ex upprättande av avtal.

Du blir anställd på Licab som i denna process samarbetar med StudentConsulting. Vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och beräknas starta när vi har hittat rätt person. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildning inom lantmäteri-, fastighetsekonomi-, samhällsbyggarprogrammet eller likvärdig utbildning inom ämnesområdet. Samt att du har mist 3års erfarenhet av kvalificerat arbete inom det fastighetsrättsliga området varav du även har erfarenhet att föra förhandlingar inom det fastighetsrättsliga området. Det är meriterande om du har B-körkort men inget krav för tjänsten. Du behärskar både det svenska och engelska språket flytande, både i tal och skrift. Du har kunskap inom Office-paketet.
Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49488

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till