Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Marketing Specialist till James Hardie, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Marketing Specialist till James Hardie, Stockholm på Säljpoolen

Marketing Specialist till James Hardie, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag? Då kan detta vara någonting för dig! I Sverige är James Hardie ett växande bolag inom byggbranschen, men på flera platser i världen är vi en starkt etablerad aktör. Nu söker vi en 

Marketing Specialist
Stockholm 

Som Marketing Specialist för Sverige arbetar du både självständigt och i team med blandade uppgifter inom digital kommunikation och marknad. Du gör research, skapar content, administrerar våra sociala medier och olika webbplattformar samt gör kampanjer och driver försäljning via våra digitala kanaler. Din arbetsdag är väldigt varierad och du trivs med att få jobba med många olika arbetsuppgifter med ett och samma mål – att stärka vårt varumärke och bidra till ökad försäljning. 

Du driver vissa projekt självständigt, där du ansvarar för kvalitet och deadlines själv. Det betyder att du får möjlighet att jobba både övergripande strategiskt och med detaljer. Du jobbar kreativt med utvecklingen av digitala funktioner. Tillsammans med din kollega i Danmark, men även på eget initiativ, utformar du produktpresentationer och administrerar informationen på webbsidorna för att optimera försäljningen och stärka varumärket. Du kommer även att ha ett nära samarbete med försäljningschef, säljare och marknadsavdelning i Danmark/Tyskland (HK).

Våra kunder består av återförsäljare, byggföretag och privatpersoner.  

Din profil
Digital marknadsföring och sociala medier ligger dig varmt om hjärtat. Du är kreativ, drivs av att skapa och har känsla för färg och form. Du har mycket energi, strävar framåt och har lätt för att samarbeta. Det digitala landskapet är du van vid och det du inte kan det lär du dig snabbt på eget initiativ. 

I denna tjänst är det viktigt att du trivs som bäst när du själv måste agera för att driva dina projekt framåt, och inte vänta på att få saker serverat. För att passa i rollen är du resultatorienterad och vill få saker att hända. Du har en positiv inställning och en attityd som smittar av sig. Du är en person som tycker om att ta stort eget ansvar, drivs av att lära dig och testa nytt samt är öppen, engagerad, strukturerad och självgående. Du har förmåga att driva igenom aktiviteter och att få människor med dig.

Kvalifikationer

  • Marknadsföringsutbildning
  • 3-5 års erfarenhet av en liknande roll i en internationell, säljfokuserad organisation
  • Analytiska färdigheter och en strategisk förståelse
  • Erfarenhet från e-postmarknadsföring och sociala medier
  • Erfarenhet av att jobba och driva uppgifter i projektform
  • Erfarenhet av CRM-system
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Erfarenhet från byggbranschen eller liknande är meriterande. Även kunskaper inom grafisk formgivning och Adobe, främst Photoshop, InDesign och Illustrator, ses som meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
James Hardie Industries är världens främsta tillverkare och marknadsförare av högpresterande lösningar för fibercement och fibergips. Vi består av en mångsidig global personalstyrka på cirka 4800 anställda i verksamheter i Nordamerika, Europa, Australien, Nya Zeeland och Filippinerna och genererar mer än 2,9 miljarder dollar i årsomsättning.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6472089728124a31ad722aa5ecbc80