Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Marketing Specialist job in Malmö at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Marketing Specialist på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Marketing Specialist

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Som Marketing Specialist hos Estetikcentrum är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla och stärka vårt varumärke och kommunikation via digitala kanaler. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt med fokus på det operativa arbetet.

Tjänsten
Det här är en bred roll där du får bidra med din expertis inom digital marknadsföring. Du kommer att ansvara för att bygga en stark närvaro och varumärkeskännedom i Estetikcentrums sociala kanaler genom att skapa, följa upp och analysera innehåll och kampanjer. Du kommer även identifiera kundflöden, utföra målgruppsanalyser, kontakta samarbetspartners och jobba med influencer marketing för att på så vis attrahera intressenter och driva trafik vidare till Estetikcentrums hemsida.

Dina erfarenheter
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av arbete med digital marknadsföring och dokumenterat goda resultat av att skapa synlighet i sociala medier. Du är en mycket god skribent på både svenska och engelska och har en god förståelse för hur man skapar intresseväckande innehåll med text och bild mot olika målgrupper. Du är en van användare av Indesign och Photoshop, du kan officepaketet och har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i något CRM system. Har du även erfarenhet av SEO och Google Analytics ser vi det som ett stort plus. Vi ser helst att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och kommunikation eller likvärdigt.

Som person är du
Du är en ansvarsfull och driven person som är van vid att arbeta självständigt och som lätt växlar mellan det strategiska och det operativa. Du är social och lyhörd och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor. Självklart delar du vår passion för skönhetsbranschen.

Du erbjuds
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där provanställning kan tillämpas och är placerad på Estetikcentrums kontor i centrala Malmö. Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information om tjänsten kontakta [ Email address blocked ] – varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan eller på www.jurek.se.


 

Rekommenderade jobb

Marketing Specialist
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö Heltidsanställd
servicemedveten lagerarbetare
Randstad AB Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Lagermedarbetare
Randstad AB Skåne län - Landskrona Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2A0DB54B937E499A9CB4D81DDE116AB1