Jobbet Marketing Manager med internationell erfarenhet till Strongpoint har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marketing Manager med internationell erfarenhet till Strongpoint publicerad av StrongPoint

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en vass digital marknadsförare med förmåga att skapa affärsdrivande kommunikation och bygga varumärke? Har du ett stort intresse för digital marknadsföring och content, ett säkert bildspråk och en mycket god känsla för tonalitet? Har du dessutom arbetat globalt, är lika bekväm med engelska  som svenska och vill bli en viktig del av ett framgångsrikt och växande bolag, där du dagligen får möjlighet att utvecklas och göra skillnad? 
Då ser vi fram emot att höra av dig! 

StrongPoint är inne i en stark tillväxtfas och expanderar internationellt. Just nu behöver det internationella teamet stärkas upp med en skicklig Marketing Manager.


ansvarsområde.

I rollen som Marketing Manager blir du en viktig del av StrongPoints internationella expansion och ansvarar för marknadskommunikation på den internationella marknaden. Du producerar, utvecklar och publicerar innehåll i olika digitala kanaler och säkerställer att marknadsmaterialet är uppdaterat och tillgängligt för både kunder och partners. 

Som Marketing Manager ingår du i E-Commerce divisionen, är en del av det internationella teamet och rapporterar till SVP International Expansion. Du har ett nära samarbete med det centrala marknadsteamet på koncernnivå och är placerad i Stockholm, Täby.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Producera, anpassa och utveckla innehållet i StrongPoints digitala kanaler
  • Sätta upp och hantera digitala kampanjer
  • Producera marknadsmaterial som t ex PPTs och produktbroschyrer 
  • Planera, genomföra och utvärdera olika marknadsföringsprojekt
  • Planera och producera innehåll (text, bild, film och animering)
  • Hantera och hålla ihop webinar, mässor och liknande aktiviteter
  • Aktivt arbeta med omvärldsbevakning
  • Samarbetar tätt med den övriga organisationen 


kvalifikationer.

För att vara aktuell för rollen har du en relevant eftergymnasial utbildning inom t ex media, kommunikation eller digital marknadsföring och minst tre års erfarenhet från relevanta roller som Content Manager, Digital Marketing Manager/Specialist eller liknande, i verksamheter som arbetar på global nivå. Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med digitala grafiska produktioner och är van att planera, genomföra och följa upp olika typer av marknadsföringsprojekt. Du har intresse för grafisk formgivning, känsla för design och goda kunskaper i verktyg för digital marknadsföring, bildbehandling och webbanalys (t ex Linkedin, indesign/illustrator/photoshop och olika webbsideverktyg). Du är van att arbeta med digitala kampanjer och har erfarenhet av Hubspot eller motsvarande. Det är en fördel om du har erfarenhet av ABM, grafisk design och är van att arbeta med SEO, SEM och Google Analytics.

Vi vill att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med engelska som arbetsspråk och förutsätter att du behärskar både engelska och svenska på mycket hög nivå, i både tal och skrift. Behärskar du tyska och/eller franska är det ett stort plus. 

Det är en fördel om du har erfarenhet från marknadsroller inom dagligvaruhandeln/retail/e-handel och/eller verksamheter som arbetar med CRM-system/affärssystem.

För att lyckas i den här rollen är du en samarbetsorienterad, initiativrik och strukturerad person, trygg i dig själv och van att ta ansvar och arbeta resultatorienterat. Rollen har många kontaktytor och det är viktigt att du har förmågan att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: Skicka din ansökan senast den 30 september 2020.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: Vänligen kontakta Lotta Carlsson, rekryteringsspecialist på Randstad, på telefon 073-075 23 25. 

Referens

201301262

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till