Jobbet Marinföretag söker teknisk projektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Marinföretag söker teknisk projektledare publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för hållbarhet och marinteknik? Nu söker vi en teknisk projektledare till marinföretag i Göteborg

Har du en bakgrund som teknisk projektledare inom marinteknik? Nu söker vi dig som är ingenjör och vill jobba med alla delar i internationella projekt inom den marina industrin hos vår kund i Göteborg! Här får du som teknisk projektledare leda och ansvara för projektets tekniska aspekter, i alla dess faser och du arbetar nära process- och automations ingenjörer, produktionsplanerare, inköpare och controllers.

Du som har tidigare erfarenhet inom marin eller processindustri har här chans att få vara med på en spännande resa mot en mer hållbar miljö! Start är omgående och uppdraget pågår initialt ett år med goda chanser till förlängning. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar för att planering och design efterföljs och implementeras efter rådande regler och förordningar. Du är involverade i projektets alla delar, från order till implementering, och jobbar med projektplanering, system konfiguration, projektuppföljning, möten med kunder och myndigheter samt systemimplementering.

Vidare erbjuds du: 

  • Arbete på ett dynamiskt samt expansivt företag med hög förändringstakt
  • Verka i ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
  • En verksamhetsnära tjänst där du får arbeta projektbaserat med ny teknik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare ansvarar du för att samordna alla tekniska åtgärder inom projektet, internt och externa gentemot kunderna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

  • Vidhålla löpande kontakt med kund och myndigheter under projektets genomförandefas.
  • Samordna alla tekniska åtgärder inom projektet, internt och emot kunderna.
  • Säkerställa designlösningens kvalité och granskar så att ritningar fungerar i praktiken.
  • Ansvara för budgeten och säkerställa leverans enligt tidsramen i dina projekt.
  • Deltagande i klientmöten, testaktiviteter och systeminriktning.
  • Agera som knutpunkt för samtliga involverade i projektet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på ett år där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter ett år kommer det finnas god chans till förlängning eller en vidare anställning hos företaget. Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult.

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom teknik, gärna inom maskinteknik. Du har flera års erfarenhet av att bedriva teknikprojekt inom process- eller marinindustrin samt jobbat med att överse design och konstruktion av komplexa projekt. Du trivs i koordinerande roll där du har många kontaktytor och som person har du en bra kommunikativ förmåga. Din framtida roll kommer innebära tjänsteresor, vilket vi tror du uppskattar och ser som en positiv del av arbetet. Företagets koncernspråk är engelska och vi ser att du är trygg med att använda engelska i arbetet, både i tal och skrift.

Som person är du både självgående och gillar att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och jobbar proaktiv mot att hålla dig inom projektens tidsramar. Du är en trygg beslutsfattare och ser alltid till att driva din process i hamn.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

BFF3F4D8338C46608C0B52E279C198F7

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till