Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

MAQS Advokatbyrå söker jurister jobb i Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
MAQS Advokatbyrå söker jurister på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

MAQS Advokatbyrå söker jurister

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


 Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du att skriva och förhandla kommersiella avtal. I kunduppdragen förväntas du var lyhörd och intresserad av våra kunders verksamheter och ta en aktiv del i teamets arbete med att leverera kvalitativ och användbar rådgivning. Hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med kollegor över hela Sverige och det är kundens behov som styr teamets sammansättning, inte geografin. Du kommer även att delta i det interna arbetet på byrån där din insats är avgörande för att skapa en bättre arbetsplats och utveckla MAQS affärer.Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och med minst tre års erfarenhet av arbete med kommersiella avtal på advokatbyrå. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från fordonsbranschen och/eller från industrisektorn. För att du ska trivas hos oss tror vi att du delar vårt brinnande intresse för affärer och affärsutveckling, samt ser möjligheten att träffa kunder och lära känna deras verksamhet som något positivt och energigivande.

Som person är du driven, ödmjuk och trygg med att arbeta självständigt. Med kundens bästa i fokus strävar du alltid efter att hålla högsta kvalitet i allt du gör, även när tempot är högt. Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper vi värdesätter högt, men det är minst lika viktigt att vara en bra kollega och stå bakom våra värderingar. Vi ser gärna att du tänker nytt, tar egna initiativ och vi tror på en hållbar och långsiktig personlig yrkesutveckling.Vad erbjuder vi dig?

På MAQS drivs vi av att skapa nytta och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och vi tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

Hos oss får du en brant utvecklingskurva och tillsammans med fantastiska kollegor har du möjlighet att utvecklas både som person, rådgivare och specialist. Vi strävar ständigt efter att vara en engagerande arbetsplats. Därför tror vi på delaktighet i allt från förbättring av rutiner till arbete med byråns långsiktiga mål. Vi eftersträvar en god balans mellan fritid och arbete. Enkelt uttryck, tillsammans är vi MAQS! Ta chansen och bli en del av oss.Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar MAQS med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt [ Email address blocked ] .


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D937334B2BB347C5A540559D0A40EF7C