Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Manuell slipare jobb i Örebro på Rätt Bemanning & Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Manuell slipare på Rätt Bemanning & Rekrytering

Manuell slipare

Rätt Bemanning & Rekrytering Örebro, Örebro län Heltid
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett härligt team med diverse kompetenser. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbetet som manuell slipare och tror du som söker har varit verksam inom området i många år. Ritningsläsning och kontrollmätning skall du behärska obehindrat. Du ska kunna jobba kvalitetsmedvetet. Finns det kunskaper i CAD/CAM-program är detta ett plus. Givetvis finns stöttning och tätt samarbete med kollegor för problemlösning av diverse händelser i produktion.

Din profil
Vill du jobba med ett omväxlande arbete på manuella slipavdelningen, så skicka in din ansökan redan idag. Du kan antingen registrera dig på vår hemsida vilket vi föredrar eller maila ditt CV på [ Email address blocked ] . Skriv ”slip” i ämnesraden. Har du inget färdigt CV, maila några rader eller ring oss på Telefon: 019-203023 Vi behandlar din ansökan helt konfidentiellt och lämnar inte några uppgifter vidare utan ditt godkännande.

Om företaget
Vår kund är ett internationellt företag som tillverkar och monterar komponenter i metall. Företaget ligger i Örebro. Det finns en stark Vi-känsla vilket har lett till en bra arbetsatmosfär och fin gemenskap. Företagets viktigaste resurs är deras medarbetare. Det är ett företag som vill att deras medarbetare ska utvecklas i sitt arbete, lära sig olika moment och maskiner. Alla ska känna sig välkomna i lagarbetet och eftersträvar kontinuerlig förbättring av bl.a. arbetsmiljön.

Om oss
Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

 

Rekommenderade jobb

Manuell slipare
Rätt Bemanning & Rekrytering Örebro Heltid
CNC-operatör
Rätt Bemanning & Rekrytering Örebro Heltidsanställd
CNC-operatör svarv och fräs
Rätt Bemanning & Rekrytering Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 117