Jobbet Manager IT Helpdesk har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Manager IT Helpdesk publicerad av Axis Communications

Full-Time
Lund

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en chef till vår IT Helpdesk.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?

Axis är ett växande företag med nästan 4000 anställda runt om i världen och våra IT-system och tjänster är viktiga verktyg när vi supportar vårt bolag. På IT Helpdesk levererar vi intern IT support med hög kvalitet och kunskap kring våra tjänster och system. Du kommer ingå i och leda ett prestigelöst team som består av öppna och härliga människor som brinner för IT och support. Som chef för IT Helpdesk leder du en funktionsstyrd verksamhet med flera inkommande kanaler. Tillsammans med teamet skapar och genomföra du förändringar för att vidareutveckla IT Helpdesk utifrån gemensamma mål. I rollen kommer du att samarbeta med flera olika team, både i Lund och på våra dotterbolag runt om i världen.

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig med flera års erfarenhet som chef inom IT och gärna inom support.
För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för människor, teknik och support. Du är därmed bra på att bygga förtroende och att få dina medarbetare att växa och känna entusiasm inför sitt arbete. Med engagemang och energi utvecklar du både individer, grupp och verksamhet på ett strukturerat sätt. Vidare är du prestigelös, öppen för förändring och inriktad på samarbete både inom teamet och med IT Helpdesk´s olika intressenter på Axis.
Alla - inte minst du själv - tycker det är kul att gå till jobbet!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?
Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Kerstin Nirvald, på telefon

+46 46 272 1800


Referens

R-116208

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till