Jobbet Manager IT Helpdesk har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Manager IT Helpdesk publicerad av Axis Communications

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Sweden - Lund
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2322

VAD ÄR AXIS?
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Just nu söker vi en chef till vår IT Helpdesk.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Axis är ett växande företag med över 2900 anställda runt om i världen och våra IT-system och tjänster är viktiga verktyg när vi skalar vårt bolag. På IT Helpdesk levererar vi intern IT support med hög kvalitet och kunskap kring våra tjänster och system. Du kommer ingå i och leda ett prestigelöst team som består av öppna och härliga människor som brinner för IT och service. Som chef för IT Helpdesk leder du en funktionsstyrd verksamhet med flera inkommande kanaler. Tillsammans med teamet skapar och genomföra du förändringar för att vidareutveckla IT Helpdesk utifrån gemensamma mål.

VEM LETAR VI EFTER?
För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för människor, IT och service. Med engagemang och energi utvecklar du både individer, grupp och verksamhet. Alla - inte minst du själv - tycker det är kul att gå till jobbet.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av både IT supportverksamhet och ledarskap. Vi ser också att du:

  • Är inkluderande och duktig på att skapa framåtanda och teamkänsla
  • Är lösningsorienterad och tycker att teknik och IT är kul
  • Har stort fokus på service och användarperspektivet
  • Är självgående och initiativtagande

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan! 

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Kerstin Nirvald, på telefon +46 46 272 1800.

Referens

2100543

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till