SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Internal Control Manager, ICA Gruppen jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Internal Control Manager, ICA Gruppen på ICA

Internal Control Manager, ICA Gruppen

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Har du ett intresse för intern styrning och kontroll? Drivs du av att analysera och utveckla processer? Då kan det här vara en tjänst för dig! Till funktionen Internal Control söker vi nu dig som trivs i en både granskande och rådgivande roll där du får bidra med din kunskap och stödja ICA Gruppens olika verksamheter.
Om jobbet som Internal Control Manager


Rollen tillhör funktionen Internal Control vars uppgifter är att utveckla den interna kontrollen inom hela ICA Gruppen, samt stödja våra bolag och rapportera status till bolagen och koncernledning. Syftet är att hjälpa till och möjliggöra för företagsledningen att följa upp och hantera risker inom redovisning för koncernens affärskritiska processer genom att ta fram en bra intern kontrollstruktur.

Som Internal Control Manager kommer du ansvara för arbetet med intern kontroll för ett eller flera bolag inom koncernen. Du är deras rådgivare och kontaktperson för frågor som rör intern kontroll och därför är det viktigt att du kan etablera och upprätthålla goda relationer med företagsledning och andra nyckelpersoner i verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

  • Ansvara för att genomföra rapportering avseende intern styrning och kontroll

  • Ansvara för genomgång av affärskritiska processer som påverkar den externa/interna finansiella rapporteringen

  • Stödja i att utarbeta kontroller för att hantera risker i processflöden

  • Initiera och driva eller delta i projekt med syfte att förbättra den interna styrningen och kontrollen
Är du den vi söker?


Vi söker dig som är utbildad civilekonom och har några års erfarenhet inom revision eller internkontroll. Som person är du analytisk och strukturerad och med en god känsla för kvalitet. Du trivs i en rådgivande roll och har förmågan att driva igenom frågor och kan förmedla dina idéer och kunskap till personer med varierande bakgrund. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, samt att du är prestigelös och lösningsfokuserad i arbetet. Till sist ser vi även att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
Därför ska du välja ICA


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen. [ Link removed ]
Vad händer nu?


Välkommen med din ansökan senast 12/2! Urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Andreas Almqvist på [ Link removed ] . Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Natalie Richtnér på [ Link removed ] .

Vi vill också uppmärksamma dig på att tester kan förekomma i processen samt att vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringen.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018143