Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Manager Collaboration Platforms jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Manager Collaboration Platforms på Axis Communications

Manager Collaboration Platforms

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

För länge sedan var vi bäst på att få skrivare att fungera bra. Idag är vi i stället världsledande på säkerhets- och övervakningskameror. Våra senaste banbrytande produkter är nätverkande högtalare och kompakta radarsystem. Vi gick från att vara ingen i vår nya bransch till att dominera den globalt på mindre än tio år. Det har gjort att vi har lärt oss vad som krävs för att vinna. Att alla hjärnor på bolaget behövs. Att hela tiden lära oss nya saker. Att det som var sant igår inte är sant i morgon.

Idag är vi ett av världens största Internet Of Things-företag med tiotals miljoner smarta kameror placerade i 179 av världens länder och fem tusen av världens största städer. Men vi är ett företag som vill mer. Våra kameror och lösningar bygger nästa generations samhälle, och den etiska debatten om vad vi kan, vill och bör göra för att skapa det samhälle vi själva vill leva i är en viktig del av vår vardag.

Ditt framtida team
Du kommer in i ett nybildat team som består av 10 fantastiska medarbetare med ett fokus på Collaboration Platforms inom Axis globalt. Tillsammans kommer ni att supportera, förvalta och utveckla systemen som har många olika kravställare runt om i organisationen. Att kunna balansera det korta perspektivet med det mer lite mer strategiska och långsiktiga kommer att vara viktigt framåt samt med fokus på nyttan med våra lösningar för Axis och våra slutanvändare.

Vi har en härlig atmosfär på Axis som är svår att beskriva utan måste upplevas. Det räcker med att man kommer innanför dörrarna så möts man av den, personalen är i fokus där de jobbar med det som driver dem framåt. För oss är kulturen viktig och vi är stolta över vår sammanhållning och gemenskap.

Rollen
Du kommer ansvara för att utveckla och leda teamet som arbetar med lösningar inom Collaboration området, MS365, Sharepoint - vårt Intranät, Jira & Confluence, Service Now mfl. Framåt vill vi bli ännu bättre och säkerställa att vi får ut ännu mer värde för Axis med våra lösningar.

Du som ledare för teamet kommer att vara central i denna resa där det gäller att dels driva utvecklingen och få med intressenter på tåget. Det innebär att du både behöver kunna diskutera tekniska lösningar och även förstå verksamhetens behov och processer. I rollen som chef för teamet har du både personal och budgetansvar och du kommer även att arbeta med rekrytering av nya kollegor.

Vem är du?
Som chef på Axis är du en i gänget med fokus på att såväl coacha medarbetare som att ha dialog med kunder och beställare runt om i världen. Det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med olika typer av människor och har en god förmåga att förstå och tillsammans med andra hitta lösningar på ibland komplexa problem.

Vi tror att du har en högskoleutbildning samt att du har flera års erfarenhet inom branschen där du både har arbetat med olika systemlösningar - gärna inom collaboration området och att du har minst 3 års erfarenhet i ledande positioner som t.ex chef, systemägare eller projektledare.

Eftersom våra användare finns över hela världen är det viktigt att du behärskar engelska flytande, både i tal och i skrift. Som person brinner du för ledarskap och teknik, är nyfiken och drivande, men samtidigt lyhörd och prestigelös.

Hur är det att jobba med oss?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av våra kärnvärden. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning så kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är centrala delar.

Du ska gilla att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel - för att nämna några.

Vänta inte till sista ansökningsdagen utan sök när du känner dig redo och bestämt dig för att Axis är ett intressant nytt kapitel i ditt liv.

Redo att agera?
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kerstin Nirvald, via Vi granskar ansökningar kontinuerligt

 

Rekommenderade jobb

Manager Collaboration Platforms
Axis Communications Lund Heltid
IT Product Owner
Axis Communications Lund Heltidsanställd
IT Helpdesk - System Support technician
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117197