Jobbet Managementkonsulter till Acando sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Managementkonsulter till Acando sökes publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult? Trivs du med att arbeta i föränderliga projekt? Acando söker nu managementkonsulter till sitt affärsområde Consulting. Tjänsten passar dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som konsult inom områden såsom: Business Technology Management, Finance & Corporate Management, Strategy & Transformation samt Sourcing & Supply Chain!

Consulting hjälper sina kunder ta sig an en oförutsägbar framtid. De kombinerar teknisk specialistkunskap med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. Med sin kompetensbredd kan de stötta i alla faser av transformation och de arbetar med Sveriges mest intressanta organisationer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Acando.

Kandidatprofil

Som managementkonsult inom Consulting kommer du arbeta i projektform i team ute hos kund. Inom affärsområdet arbetar 200 medarbetare på stockholmskontoret, inom olika expertområden. Beroende på vilket område du söker dig till kommer du till exempel att arbeta med:

* IT-strategi
* Modern varuförsörjning
* Process- och organisationsutveckling
* Effektivisering av finansiella flöden
* Modernisering av svensk sjukvård

* Har en relevant akademisk examen gärna på masternivå
* Har minst 2 års erfarenhet av arbete inom Management Consulting
* Har tidigare arbetat med något av exempelvis: Compliance, IT-styrning, IT-sourcing, Projektledning, Förändringsledning, Supply Chain, Upphandling eller Inköp
* Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du dagligen kommer att kommunicera på båda språken

Som person är du självgående och trivs med att arbeta gentemot deadlines och kundleveranser. Du har en positiv inställning vad gäller problemlösning och trivs i en föränderlig miljö. Du har en mycket god samarbetsförmåga och agerar lyhört gentemot dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Tar hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm
* Kontaktuppgifter: Lovisa.flygare@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Acandos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15003109-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till