Jobbet Managementkonsult till Knowit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Managementkonsult till Knowit! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Som managementkonsult på Knowit får du hjälpa verksamheter och organisationer att utvecklas tillsammans med digitaliseringen! Knowit värdesätter sina medarbetare och vill erbjuda alla anställda en möjlighet att utvecklas i linje med sin ambition. Skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Vi söker en managementkonsult till Knowit för att utöka deras team som arbetar mot offentlig sektor. Du kommer vara konsult i bolaget Knowit Insight och tillhöra en koncern med cirka 2000 anställda.

Du kommer sitta i trevliga lokala på Klarabergsgatan i Stockholm men du kommer också vara ute mycket hos kund. Inställningen på kontoret är att en positiv energi smittar av sig och att ni tillsammans hjälps åt och tar hjälp av varandra, självklart delar ni även best practice.

På Knowit är det tydligt att medarbetarnas utveckling och ambition är i fokus. Samarbetet är av största vikt, då du erbjuds intressanta och utvecklande uppdrag tillsammans med både erfarna och engagerade kollegor.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Knowit.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor, i olika team, kommer du framförallt arbeta med verksamhetsutveckling och digitalisering. I din roll kan du att komma få arbeta med tillexempelvis processkartläggning, analys och kvalitetsarbete. När du är redo kan du även få komma att driva och leda projekt.

Du kommer arbeta i parallella projekt och dina dagar kommer vara mycket varierande. Därför ser vi att du trivs i en flexibel miljö, där kunden är i fokus för att leverera bästa möjliga resultat.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Innehar en akademisk utbildning
• Har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna som managementkonsult/konsult
• Profesionella kunskaper i svenska, både tal och skrift då kommunikationen kommer att ske på svenska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför ser vi att du motiverar dig väl varför just du vill arbeta med detta och just inom offentlig sektor i ansökan till oss.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter och att du självmant tar initiativ för att hitta förbättringar samt lösningar på problem. Att samarbeta är av största vikt, du är en lagspelare som är kommunikativ gentemot dina kollegor - ni gör det tillsammans. Du har en orädd inställning och tar dig an utmaningar som dyker upp med en positiv inställning. Din entreprenöranda speglar sig i ditt driv att inte vänta på svar, utan ta saken i egna händer.

Övrig information

• Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: heltid
• Placering: Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Knowits önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Knowits roll i samhället ökar i en alltmer digitaliserad värld. Att förstå hur samhället förändras gör att vi bättre fångar upp möjligheter, hanterar risker och formar affärer. Knowits medarbetare ger Knowit högsta betyg som arbetsplats och rekommenderar gärna vidare för vänner och bekanta.

Referens

15026977-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till