Jobbet Managementkonsult har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Vill du göra skillnad i samhället? Stödja beslutsfattare och skapa bestående förändringar inom privat-och offentlig sektor? Vi söker dig som vill driva utvecklingsprojekt, förnyelse och förändringsarbeten utifrån ett digitaliseringsperspektiv!

Information om uppdraget:

Vår kund arbetar med att driva, stödja och bidra till framgångsrika förändringar med målsättning att skapa tillväxt hos både individ och organisation. Vår kund genomför löpande uppdrag inom organisations- och verksamhetsutveckling.

Exempel på uppdrag hos vår kund:
• Verksamhetsutvecklingsprojekt med stöd av digitalisering.
• Programledning inom region och kommun
• Ledning av digitaliseringsprojekt.
• Ledningsstöd i bolag, myndigheter och kommuner
• Rådgivning till chefer
• Förändrings- och ledningsstöd till chefer och organisationer
• Organisationsanalys och genomlysning av arbetssätt och kultur

Konsulterna är delaktiga i alla faser i ett förändringsarbete med moderna och relevanta verktyg och metoder som är välbeprövade och som baseras på såväl forskning och praktisk tillämpning som stöd i att lösa uppdragsgivarens utmaningar och realisera resultat. I ett framgångsrikt utvecklingsarbete behöver hela systemet utvecklas det vill säga både strukturen och människorna för att uppnå avsedda resultat och effekter.

Vi söker nu dig som vill dela vår kunds vision och vardag

Som Managementkonsult hos vår kund utgår du från ett systemtänkande där individ, grupp och organisation är en integrerad helhet. Du arbetar utifrån en tydlig målsättning i olika projekt där målet är att kunden ska bli skicklig på att möta och förstå den förändring som sker. Vår kund tror att en lyckad förändring sker genom förståelse för att allt hänger ihop och att varje organisation är unik.

Detta söker vi:

Du har erfarenhet av att driva och genomföra utvecklings- och förändringsprojekt. utifrån ett digitaliseringsperspetiv. Vi söker dig som har minst 3–4 års erfarenhet från projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling och som har förmågan att se kundens utmaningar och möjligheter för att realisera dessa i planer och praktisk handling.

Du har en akademisk examen och vi tror att du idag exempelvis arbetar som projektledare, verksamhets- eller organisationsutvecklare.

Du har en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta självständigt och är affärsmässig i ditt agerande. Du har erfarenhet och förmågan att självständigt driva större projekt och förändring på ledningsnivå. Du är en tydlig kommunikatör i såväl tal som skrift.

För att trivas hos vår kund ska du vara lagspelare som vill utvecklas som individ genom konstruktiva dialoger med dina kollegor.

Låter detta som en spännande möjlighet? Det är det! Skicka in en ansökan så snart som möjligt då vår kund löpande arbetar med urval och intervju.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar den första kontakten med dig som är intresserad och sedan överlämnar detta till vår kund. Eventuella frågor besvaras av Pontus Geijer på StudentConsulting pontus.geijer@studentconsulting.com eller 072-5719230- Arbetstider är förlagda till dagtid, kontorstider måndag till fredag. Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver din erfarenhet ökar dina chanser i urvalsprocessen. Tjänsterna tillsätts enl. ök med kund men vi ser gärna att du är tillgänglig från cirka november/december 2020.

Sökord: Utvecklingsledare, Projektledare, Management, Verksamhetskonsult, Managementkonsult

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54739

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till