Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Managementkonsult inom projekt och förändring! jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Managementkonsult inom projekt och förändring! på Poolia

Managementkonsult inom projekt och förändring!

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Om tjänsten
Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för att projekt och förändringar ska drivas framgångsrikt och hållbart. Vill du leda och utveckla tillsammans med Arkatay och deras kunder? Nu söker Arkatay kollegor till sitt kontor i Stockholm! Du kommer välkomnas till ett bolag med kollegor som har höga ambitioner och som både utmanar och stöttar dig i din utveckling.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som konsult hos Arkatay arbetar du med att hjälpa våra kunder att uppnå framgång i förändringar och projekt. Arkatay arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: rådgivning, utbildning och operativ projekt-/förändringsledning. Många av våra konsulter är verksamma inom två eller tre av områdena, samtidigt eller över tid. I rollen som konsult på Arkatay är det också betydelsefullt att du känner dig bekväm med säljdialoger och bearbetning av ditt nätverk.

Vem är du?
Du har minst 5 års erfarenhet av att leda, rådge och/eller utbilda inom projekt och förändring. Du har drivit initiativ inom flera olika branscher och organisationer samt har erfarenhet av konsultrollen, med nöjda beställare som gärna intygar din goda leverans. Du är flexibel och kan med enkelhet anpassa dig efter din omgivning och givna förutsättningar.

Du har en utbildning på universitetsnivå. Du drivs av att utveckla din kompetens löpande och vill stötta och motivera dina kollegor i sin resa av utveckling och självförverkligande. Du har kunskap om allmän god praxis inom projekt- och förändringshantering och det är meriterande om du kan påvisa formell kunskap eller certifieringar inom några av följande ramverk och områden: PMBOK®/PMP®, ISO 21500, IPMA, PRINCE2®, Scrum, SAFe, Lean/Six Sigma, Prosci, Cynefin eller liknande. Du har en förståelse för vad dessa termer står för, men har inte nödvändigtvis djup kunskap om alla.

För att trivas på Arkatay är det viktigt att du delar våra värderingar, de präglar allt vi gör:
•  Välmående: Vi har en mänsklig och öppen kultur där Arkatay ska vara den bästa tänkbara arbetsplatsen för alla som finns hos oss just nu och där man får förutsättningar för självförverkligande och välmående.
•  Utmärkande prestation: Vi strävar efter att tillhöra toppskiktet inom det vi gör och tar alltid ansvar för det långsiktiga resultatet.
•  Insikt: Vi strävar ständigt efter utveckling, aktiv återkoppling och konstruktivt ifrågasättande. Vi söker alltid lärdomar och är aldrig fulländade.
•  Delaktighet: Vi agerar på ett sätt som säkerställer delaktighet för alla Arkatayare på ett så inkluderande och effektivt sätt som möjligt. Vi tillämpar proaktiv transparens och ser till att skapa förutsättningar för människor att komma till tals, bidra och vara sitt bästa jag!

Om verksamheten
Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekt- och förändringsledning. Vi är under tillväxt och har just nu 20 medarbetare, med kontor i Malmö och en begynnande etablering i Stockholm. Vi arbetar för att projekt och förändringar alltid ska lyckas och bedrivas hållbart, hos våra kunder och i samhället i stort. Vi anser att det är Arkatays uppdrag att få detta att hända och definierar det i vårt syfte; att säkra hållbar framgång i projekt och förändringar. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå samma mål.

Inom bolaget organiserar vi oss enligt självstyrande principer, långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Hos oss finns inga chefer, alla är ledare, och alla sätter sin egen lön. Vi är övertygade om att en syftesdriven och självstyrande organisation både ger överlägsna konkurrensfördelar i vårt marknadserbjudande och skapar de bästa förutsättningarna för en välmående vardag.

Vi arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: utbildning, rådgivning och operativ projektledning. Vi har de högsta möjliga kvalitetsambitionerna i allt vi gör. Vi kallar det för ödmjuk elitism – vi investerar en betydande del av vår tid på utveckling och ständig förbättring för att kunna få så stor påverkan som möjligt till vårt syfte: att sprida projektframgång.

Vi ser fram emot din ansökan!


Läs mer på: www.arkatay.se

 

Rekommenderade jobb

Managementkonsult inom projekt och förändring!
Poolia Stockholm Heltid
Order To Cash Specialist till Internationellt storbolag i Solna
Michael Page Solna Heltidsanställd
ICA DE Stockholm Kallhäll söker en driven chef för Verksamhetsstöd som leder med hjärnan och hjärtat!
ICA Järfälla Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60324