Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Management Trainee till Fair Investments jobb i Stockholm på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Management Trainee till Fair Investments på Needo

Management Trainee till Fair Investments

Needo Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du i början av din karriär och vill ha en roll där du får ta stort ägandeskap och driva projekt framåt i organisationen? Fair Investments söker nu en Management Trainee som ska bidra till ledningens arbete samt att hitta förbättringar tvärs olika delar av verksamheten. Här ges möjlighet att växa och få insyn i många delar av organisationen!

Om Fair Investments
Fair Investments är ett värdepappersbolag som grundades 2010 med en unik affärsmodell. Fair Investments affärsidé är att genom gemensamma intressen med sina kunder förädla kapital. De erbjuder diskretionär kapitalförvaltning utan fasta avgifter mot prestationsarvode, mer konkret innebär det att betalning för tjänsterna endast sker när bolaget har levererat mervärde för kunden.

Fair Investments investeringsstrategi går i huvudsak ut på att hitta värdeskapande kvalitetsbolag som marknaden givit en för låg värdering. Initialförkortningen CAMP B representerar det de letar efter när de väljer sina bolag. Deras filosofi bygger på tankarna hos några av världens mest framgångsrika investerare. De har kartlagt dem och identifierat gemensamma nämnare.

 Din roll som Management Trainee
I rollen som Management Trainee på Fair Investments ansvarar du för att planera, leda och genomföra olika projekt. Det innebär att du är behjälplig och ansvarig för bland annat sammanställning/analys av resultat och rapporter samt skapa och förbereda presentationer. Du har även ett ägandeskap för kommunikation och publicering på Fair Investments sociala medie-plattformar, där du kontinuerligt uppdaterar och sitter i redigering och analysprogram samt besvarar frågor. Rollen innebär support och administrativt stöd för verksamheten och du är delaktig och ansvarig i olika projekt både internt och externt beroende på vad som sker på bolaget.

Du har daglig kontakt med externa parter och beslutsfattare på Fair Investments och verkar för en god arbetsmiljö på bolaget. Du arbetar nära och rapporterar till VD. Din roll innebär bland annat att:

 • Ha ett helhetsansvar för kontoret och dess inköp, koordinering med leverantörer och kunder
 • Se över rutiner och strukturera upp det dagliga arbetet på Fair Investments
 • Delta i styrelse- och andra företagsmöten; förbereda presentationsmaterial och agendor
 • Medverka i samt driva olika interna och externa projekt
 • Hantera övrig kontorsadministration såsom inköp och ansvar för att kontoret är snyggt och presentabelt

Dina kvalifikationer

 • Något års erfarenhet av att arbeta inom servicebranschen
 • Tidigare erfarenhet från en administrativ tjänst
 • Erfarenhet av att arbeta i Office-paketet
 • Erfarenhet av att arbeta med projektledning ses som meriterande
 • Erfarenhet av att google analytics och redigeringsprogram ses som meriterande
 • Eftergymnasial utbildning ses som meriterande

Därefter för att lyckas i rollen är du strukturerad, noggrann och proaktiv; du är självständig och kan agera på eget initiativ. Du har lätt för att kommunicera och är en doer. Du trivs med att ha många bollar i luften och är en problemlösare. Du är en person som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt.

Vad Fair Investments erbjuder dig
Fair Investments är ett familjärt, nytänkande bolag som erbjuder en verksamhetsnära trivsam arbetsmiljö för sina anställda. Det är en modern arbetsgivare med stora möjligheter för personlig utveckling där du själv får ta egna initiativ och bidra med dina idéer. Är du även en person som själv har ett intresse för finans och aktiemarknaden finns mycket att lära från kollegor på bolaget. Fair Investments har också mycket sociala aktiviteter med bolaget, allt från julbord till AW:s.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Centrala Stockholm

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Låter rollen som Management Trainee till Fair Investments intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66234