Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Management Trainee till Elis Textil Service AB, Malmö job in Malmö at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Management Trainee till Elis Textil Service AB, Malmö på Säljpoolen

Management Trainee till Elis Textil Service AB, Malmö

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Management Trainee
till Malmö

Vi söker Dig med stort driv för att utvecklas till framtida ledare inom Elis! Vill du arbeta på ett företag där hållbarhet, innovation och gemenskap prioriteras? Vill du även få en flygande start på din karriär genom utbildningar och skarpa projekt i ett av Sveriges största bolag, då ska du göra dig själv en tjänst att söka vårt traineeprogram!

Två ord kännetecknar och präglar vårt program: utmaningar och möjligheter. Från din allra första dag kommer du att känna att vi både litar på dig och räknar med dig, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper.

Elis ingår i Elis SA och är en internationell verksamhet som är ledande inom textilservice i majoriteten av de 28 länderna där vi är verksamma. Vi levererar komplett hyr- och tvättservice av textilier till alla olika typer av verksamheter. Vi är stolta över att förenkla våra kunders vardag samtidigt som vi skapar värde för kunden och deras slutanvändare. Totalt är vi 47 000 anställda på över 440 service- och produktionsställen världen över.

Elis Management Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar fyra varierande block som vardera löper över sex månader. Genom programmet erbjuder vi dig projekt som gör skillnad, där du har möjlighet att påverka bolaget. Samtidigt vill vi utveckla dina kunskaper inom olika områden, såsom produktion, logistik, hållbarhet eller något som passar din kompetens, erfarenhet och intresseområden, med fokus på att göra dig till en av våra duktiga chefer som kan leda Elis in i framtiden

Vad innebär rollen som Management Trainee?
Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av blocken vara utomlands inom Elis-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Traineeprogrammet startar i slutet av augusti 2021 och ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom tex följande områden:

  • Hållbarhet
  • Inköp
  • Produktutveckling
  • Produktion och logistik
  • Affärsutveckling
  • Processutveckling
  • Ekonomi, finans och IT

Vem är du?
För att lyckas som Management Trainee på Elis är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är nyfiken, ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar. Du bör vara bosatt i, alternativt villig att flytta till Malmöregionen.

Vad kan du?
Till traineeprogrammet 2021 söker vi dig som är i färd med att avsluta, eller nyligen har avslutat, ekonom- och/eller civilingenjörsexamen. 

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Behärskar du franska är det positivt i ett franskt bolag.

Varför ska du välja Elis?
Som Trainee arbetar du sida vid sida med erfarna chefer och under programmets gång kommer du att lära dig hantera komplexa situationer, brottas med svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig en tillsvidareanställning, löpande kompetensutveckling, information, utbildningar och studiebesök. Allt för att få dig att trivas och ta nästa steg inom bolaget efter avslutat program.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Hansson, på telefon 0703-78 43 96.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 6 juni 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 26 anläggningar spridda över landet.

Sökord: chef, ledarskap,

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Management Trainee till Elis Textil Service AB, Malmö
Säljpoolen Malmö Heltid
ServicePLUS Buyer/Planner
Trelleborg Group HQ - Trelleborg AB Skåne län - Trelleborg Heltidsanställd
Ej angett
Vi söker manuellsvetsare/robotsvetsare till vår kund
Lernia Skåne län - Hässleholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 383f714c0c20427dae09e45d58cabe