Jobbet Management Trainee har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Management Trainee publicerad av Benify

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi på Benify hjälper organisationer över hela världen att bli ännu bättre som arbetsgivare. Vår plattform är inte bara en smart lösning för att hantera fantastiska förmåner, utan stärker också bandet mellan arbetsgivare och medarbetare med hjälp av engagerande kommunikation.

Ett företag är bara så bra som personerna i det, vilket märks i vårt kärnbudskap: Because People Matter. Nu är vi på jakt efter vår nästa Management Trainee – en roll för dig som knappt kan vänta på att få kickstarta din karriär. Är du dessutom sugen på att få en unik inblick i en snabbföränderlig och internationell organisation? Läs då vidare för att se om tjänsten som Management Trainee är något för dig!


Din roll som Management Trainee
Som Management Trainee hos oss på Benify kommer ditt främsta mål vara att få förståelse för organisationen, både från ett operationellt samt strategiskt perspektiv. Du kommer att arbeta nära vår vice VD och tillsammans med övriga medlemmar i ledningsgruppen, vara högst involverad i olika typer av strategiska samt operationella projekt. Under tiden som Management Trainee kommer du sitta med i Benifys ledningsgrupp, vilket ger dig en fantastisk inblick i hur ett snabbväxande internationellt bolag fungerar. Vi lovar dig att du kommer lära dig mer hos oss under en veckas tid än vad du lärde dig under många månader på din utbildning. Dessutom kommer du aldrig ha tråkigt på jobbet!

Rollen som Management Trainee innebär även att du:

  • Koordinerar ledarmöten och ledarforum med schemaläggning, material samt föra protokoll
  • Supporterar i strategiska och operationella initiativ med flertalet intressenter och i samråd med ledningsgruppen driva mindre egna projekt
  • Ansvarar för löpande uppgifter av varierande karaktär på uppdrag från ledningsgruppen
  • Är behjälplig i projektgruppen som driver igenom olika typer av företagsevenemang

Som Management Trainee på Benify får du ovärderlig erfarenhet inför din framtida karriär. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter och vårt mål är att du, efter din tid som trainee, skall ta klivet vidare i en annan intern position på Benify. Vi hoppas därför att detta är en långsiktig investering även från ditt håll.

”Det bästa med att vara Management Trainee på Benify var att medverka på ledningsgruppsmöten och vara en självklar del av företagets strategiska diskussioner. Jag uppskattade framförallt möjligheten att tidigt i karriären få möjlighet att lära av och arbeta tillsammans med ett seniort, diversifierat och internationellt team med olika expertis och bakgrund – vilket man sällan får så tidigt i karriären” Malin Öhlin, Product Leader Health & Insurance, tidigare Management Trainee.

Är detta något som du tycker låter spännande? Då tycker jag att du ska läsa vidare och se om du är den vi söker!
Som person är du en hungrig och ambitiös ”doer” med ett starkt inre driv. Du gillar att arbeta med många projekt samtidigt och är duktig på att strukturera upp dina arbetsuppgifter och leverera i tid. Att du tar egna initiativ är en självklarhet samtidigt som du är en fena på att analysera och grotta ner dig i problem.

Vi ser även att du har:

  • Universitetsexamen, troligen som ekonom eller ingenjör, och blir klar med dina studier under hösten 2020 alternativt början av 2021
  • Mycket goda kunskaper i Excel och PowerPoint
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Eftersom vi växer internationellt är även ett tredje språk mycket meriterande
  • Tidigare erfarenhet av projektledning och koordinering är meriterande eftersom du kommer ansvara för att driva olika projekt i organisationen

Slutligen ser vi att du är ansvarsfull och har ett business mindset. Du är inte rädd för att utmana och kan ställa motkrav på våra ledare samt är prestigelös och kavlar upp ärmarna där det behövs. Eftersom du kommer att vara i kontakt med många seniora beslutsfattare är det avgörande att du är relationsbyggande och gör det som krävs för att skapa förtroende i gruppen.

Vad Benify erbjuder dig
Hos oss på Benify får du möjligheten att arbeta i en organisation där alla bidrar till vår framgång, hjälper varandra på vägen dit och har roligt under tiden. Vi vet att det är våra anställda som gör Benify framgångsrikt och som får oss att utvecklas framåt – vi välkomnar inte bara dina idéer vi uppmuntrar dem. Din egen utvecklingsresa inom organisationen är upp till dig, dina egna initiativ, mål och nyfikenhet är nyckeln för din utveckling och hur långt du kan gå inom Benify. Hos oss arbetar vi med stor passion och lyckas tillsammans!

Då vi själva jobbar med bland annat förmåner, är det självklart ett stort fokus för oss med. Vi erbjuder bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, hälsosamma aktiviteter via vår idrottsklubb samt roliga AW’s och konferenser som vår trivselklubb anordnar. Som anställd hos oss får du även tillgång till Lifeplan – ett digitalt sätt att få pensionsrådgivning.


Praktisk information
Start:
 1 februari eller tidigare 2021
Omfattning: Heltid, tillsvidare (tidsbegränsad period som Management Trainee för att sedan ta ett karriärsteg inom bolaget)
Plats: Östermalm, Stockholm
Sista ansökningsdag: 22 september

Låter tjänsten som Management Trainee intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att söka redan idag! Du söker snabbt och enkelt med din Linkedin-profil.

Har du frågor om rollen eller hur det är att jobba på Benify? Kontakta matilda.dankemeier@benify.com (Talent Acquisition Coordinator) 

Vi på Benify är måna om att erbjuda en trygg, säker och transparent rekryteringsprocess. Som en följd av COVID-19 har vi uppdaterat och digitaliserat våra rutiner ytterligare. För att du som kandidat ska känna dig extra trygg i kontakten med oss har du nu möjlighet att välja om du vill genomgå en digital eller fysisk rekryteringsprocess. Säkerhetstänket följer förstås även med i vår onboarding. Om du blir erbjuden en roll hos oss kommer du att genomgå en digital introduktion, i kombination med dagar på plats på vårt kontor, där vi självklart rättar oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Referens

118529

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till