Jobbet Management Assistant till internationella Arval har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Management Assistant till internationella Arval publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Professionell, serviceinriktad och energisk. Känner du igen dig i den beskrivningen? Som Management Assistant på Arval är det de personliga egenskaperna som väger tyngst. Om du dessutom har 2-3 års erfarenhet från ett serviceyrke och lockas av att axla en bred roll med ansvar för bland annat reception, administration och att skapa trivsel i världsklass för dina kollegor så har du hittat helt rätt. Sök rollen så fort du kan då vi selekterar löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker en Management Assistant till Arval.

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing av bilar och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag skräddarsydda lösningar som förenklar och förbättrar de anställdas rörlighet.

I rollen som Management Assistant kommer du att arbeta nära tillsammans med en kollega rapportera till en av bolagets direktörer. Ni delar på det breda ansvaret som syftar till att få vardagen på kontoret att flyta på så smidigt som möjligt samt att vara ansiktet utåt gentemot kunder och besökare. På huvudkontoret jobbar cirka 40 personer och lokalerna är nyrenoverade, ljusa och fräscha.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Som Management Assistant får du axla en bred och varierande roll där det ställs höga krav på flexibilitet, servicekänsla och en professionell attityd. Dina arbetsytor är både i reception och inne på kontoret som du delar med en kollega i samma roll.

Du kommer till exempel att:

• Se till att vardagen flyter på smidigt och att kontorets rutiner följs och efterlevs
• Med stark servicekänsla och professionalism välkomna gäster, kunder och medarbetare till kontoret
• Beställa kontorsmaterial, ansvara för order- och posthantering samt enklare inköp
• Hantera inkommande telefonsamtal och mail
• Ansvara för enklare fakturahantering
• Boka resor, koordinera och planera möten och event
• Hantera diverse administrativa uppgifter

Tjänsten passar dig som är en young professional som vill jobba på ett stort internationellt bolag med en stark ägare i ryggen men där atmosfären ändå präglas av startupkänsla och högt tempo. Bolaget är relativt nyetablerade i Sverige och därför ligger en spännande och ljus framtid framför dem. Här får du möjligheten att lära dig många saker, utvecklas och möjligheten att ta större ansvar allteftersom.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst 2-3 års tidigare arbetslivserfarenhet inom reception eller som sekreterare
• Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
• Är van vid en professionell miljö som ställer höga krav på service och noggrannhet
• Behärskar samtliga Office-program på god nivå, framförallt Excel

Det är meriterande om du

• Har B-körkort
• Har internationell arbetslivserfarenhet
• Har arbetslivserfarnhet från reception och gästvänlighet. Detta är starkt meriterande!

Som person är du en professionell lagspelare med skinn på näsan men samtidigt starkt entusiastisk och energisk som tar tag i dagens uppgifter med en doer-attityd. Du är både flexibel i ditt mindset samt så pass självgående att du förekommer problem och tar egna initiativ om något måste ordnas. Vi lägger störst vikt vid de personliga egenskaperna!

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Lön: Fast enligt överenskommelse
• Placering: Strax norr om Stockholm
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Arval specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 6 400 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av 1 028 142 fordon världen över.

Referens

15022285-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till