Jobbet M3-administratör / M3-specialist / M3 Super User till Office Depot har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

M3-administratör / M3-specialist / M3 Super User till Office Depot publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 3 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av M3 eller liknande affärssystem? Vill du dessutom arbeta på en arbetsplats som präglas av glädje och engagemang? Office Depot har ett starkt fokus på mångfald, jämlikhet och hållbarhet och söker nu M3-administratör till deras IT-avdelning.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Office Depot.

Om företaget

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretaget med försäljning via butiker, internet och en rikstäckande säljkår. I deras breda sortiment finns alltifrån förbrukningsmaterial, kontorsutrustning och lösningar. Hitta såväl papper, pennor, gem och häftapparater som fika, kaffemaskiner, städartiklar och profilprodukter. Deras löfte till sina kunder är enkelt: hos Office Depot kan ni handla allt till kontoret från samma leverantör. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns idag representerade i mer än 50 länder. I Sverige har bolaget omkring 300 medarbetare och en omsättning på drygt 1 miljard SEK. För Office Depot är hållbarhet viktigt. De ställer höga krav på deras leverantörer att produkterna i deras sortiment ska vara tillverkade med hänsyn till miljön och med så hög social och etisk standard som möjligt. Deras utbud av miljömärkta produkter ökar hela tiden och de arbetar ständigt i stor utsträckning för att erbjuda miljövänliga lösningar gentemot deras kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som M3-administratör arbetar du i en bred och varierande roll där ditt huvudsakliga fokus är att säkerställa att Office Depot affärssystem har den funktionalitet som behövs. Du ansvarar för incidenter och ärenden kopplat till affärssystemet där du är första kontakten för de internt anställda. Du agerar på problem som uppstår i M3 och tar kontakt med extern part om så behövs. Vidare uppdaterar du dokument och lathundar i syfte att kompetensutveckla Office Depots anställda i M3. Du håller dig även à jour med de senaste uppdateringar och säkerställer så att de implementeras. Slutligen är du involverad i projekt där ditt fokus är att förenkla, effektivisera och digitalisera processer. Du arbetar på Office Depots IT-avdelning som idag består av fem kollegor. Det finns stora möjligheter att påverka rollen beroende på tidigare erfarenheter och intresseområden.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis inom exempelvis IT, systemvetenskap eller liknande • Tidigare arbetslivserfarenhet av M3 inom minst en modul, meriterande med flera moduler alternativt flera moduler av annat affärssystem • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska För att trivas i rollen hos Office Depot tycker du om att jobba i en föränderlig miljö. Som person har du en god förståelse och ett starkt intresse för IT som du gärna fördjupar dina kunskaper inom. Då en stor del av rollen går ut på att kommunicera och stötta dina kollegor internt är det viktigt att du är kommunikativ och har ett stort servicetänk. Du är van att samarbeta nära andra kollegor och bidrar gärna med egna idéer på hur du löser både dina uppgifter men även hur Office Depot kan förbättra användningen av sitt affärssystem. Slutligen är du en person som trivs med varierande arbetsuppgifter och hjälper gärna till där det behövs.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Solna, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: M3, M3admin, M3-administratör, administratör, systemadmin, IT, systemvetenskap, heltid, Stockholm

Referens

2856101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till