Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mötesbokare till Timelab i Luleå! jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mötesbokare till Timelab i Luleå! på StudentConsulting

Mötesbokare till Timelab i Luleå!

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Är du en social person, full av energi som är intresserad av att arbeta med försäljning? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Timelab är en produktionsbyrå med fokus mot programmering, systemteknik, automatiserad digital marknadsföring och IT-drift. Företagets kunder består av allt från små affärsverksamheter till stora internationella företag. Timelab levererar skräddarsydda lösningar till både privat och offentlig sektor. Som anställd hos Timelab kommer du dagligen arbeta med ett gäng glada dedikerade kollegor. Du kommer vara stationerad i Timelabs huvudkontor beläget ovanför Shopping galleria, centralt i Luleå. Miljön är avslappnad och välkomnande!

Timelab expanderar och är nu i behov av en mötesbokare på heltid. Som mötesbokare kommer du arbeta med att scanna av marknaden samt ringa kalla samtal och boka möten åt företagets key account managers. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på hur behovet ser ut och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget! Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställa höga krav på dig och där du får ta stort ansvar, då ska du fortsätta läsa denna annons!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är intresserad av försäljning! Som person är du ansvarsfull och drivs av att leverera resultat. Du är skicklig på att kommunicera och har förmåga att bygga relationer redan vid en första kontakt. Du trivs i samspel med andra och arbetar även bra självständigt. Du är bekväm med kundkontakt via telefon, är målmedveten och ger dig inte trots motgångar.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande, men inget krav. Har du viss kompetens eller intresse av teknik ser vi det som meriterande då försäljningen till stor del kommer att ske av en digital app!

Den här rekryteringen hanteras av StudentConsulting och Timelabs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsulting. Vid frågor ber vi dig ta kontakt med ansvarig rekryterare Louise Lundbäck via mejl [ Email address blocked ] . Vi arbetar löpande med urval – Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Mötesbokare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Mötesbokare till Timelab i Luleå!
StudentConsulting Luleå Heltid
Vi söker försäkringsrådgivare till Sensor Group i Luleå!
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Kommunikatör med erfarenhet av sociala medier sökes!
StudentConsulting Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58476