Jobbet Mötesbokare på heltid till TNG i centrala Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mötesbokare på heltid till TNG i centrala Örebro publicerad av TNG

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att skapa kontakter med kunder via telefon? Vill du bidra till TNGs fortsatta tillväxt och framgång?

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag där du i rollen som mötesbokare blir bolagets ansikte utåt när såväl en ny kundrelation ska skapas, som där en befintlig relation ska utvecklas. Du är den som skapar möjligheterna för TNG att växa, och bidrar i högsta grad till att vi kan göra fler rekryteringar.

TNG har ett kunderbjudande i framkant och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering där vår strävan är att rekrytera så fördomsfritt det bara går.

Tjänsten är på heltid, förlagt till dagtid med möjlighet till flex. Du har en fast grundlön och möjlighet till provision.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av vårt starka och framgångsrika team av mötesbokare. Vi är ett tight team med prestigelöst klimat och en närvarande chef. Teamet består av fyra mötesbokare i Örebro och två i Stockholm. Genom aktiv coachning och tid för träning och inspiration från varandra ser vi till att du utvecklas och får en kul vardag. Anställning inleds med en gedigen introduktionsutbildning, i både Örebro och Stockholm.

I tjänsten ingår förmåner i form av bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension och 6 veckors semester. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Örebro.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Mötesbokning är en viktig del i försäljningsprocessen och för många företag är arbetet att boka nykundsmöten tidskrävande och utmanande med beslutsfattare som är svåra att nå.

Som mötesbokare på TNG kommer därför din främsta arbetsuppgift vara att boka ett första möte med potentiella kunder samt att upprätthålla goda relationer med redan befintliga kunder. En viktig del i denna tjänst är även att ansvara för ett kontinuerligt arbete med att identifiera nya potentiella kunder d.v.s. prospektering, där du själv bygger upp ditt eget kundregister.

Till din hjälp har du moderna, digitala, lösningar och system, samt en närvarande ledare och kollegor som gärna utbyter erfarenhet och hjälper dig framåt. I tjänsten ingår mobil och laptop.

Tillsammans med dina kollegor planerar ni hur dagarna och veckorna ser ut. Målet är att alltid leverera tillsammans, som ett team.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är, på heltid, placerad på TNGs kontor i Örebro, med start så snart som möjligt. 

Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Örebro tillsammans med kollegorna inom rekrytering. Arbetstiderna är mellan 8 och 17, måndag till fredag. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet av att skapa kontakt med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då kommunikation med TNG:s kunder behöver utföras på svenska, både muntligen och skriftligen. Som person sporras du av att arbeta mot mål, men också av att skapa nya relationer och bygga förtroende över telefon.

Vi är övertygade om att du är en drivande, sälj- och resultatinriktad person med stora ambitioner. För att trivas hos oss är du liksom vi prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

40718EF1740A47E5ACF248CC5CA9FB95

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till