Jobbet Mötesansvarig till Sabis mötesanläggning Näringslivets hus vid Östermalmstorg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mötesansvarig till Sabis mötesanläggning Näringslivets hus vid Östermalmstorg! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som Mötesansvarig på Sabis innebär att du de närmsta sex månaderna kommer ha en mycket varierad vardag med både personalansvar, detaljplanering och följa upp kundens upplevelse. Du kommer arbeta på en mötesanläggning där stora politiska beslut tas i ett hus som ständigt är i rörelse. År 2017 blev Sabis utsedda till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare, följ med på deras resa framåt!

Academic Work söker en mötesansvarig till Sabis. Du kommer ansvara för ett team om tre konferensvärdar och rapportera till platschefen. Du kommer bli en del av ett team som har roligt tillsammans och där det är högt i tak. Vidare stöttar de alltid varandra och är måna om att ge feedback.
 
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sabis. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 21:a december 2018. Det kan finnas möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som mötesansvarig kommer du arbeta med att leda och fördela arbetat på mötesavdelningen, vara delaktig i detaljplanering av större bokningar och planera schemat utifrån bokningsläget.
 
Du kommer till exempel att:
 
* Kvalitetssäkra driften och fördela arbetsuppgifter i teamet
 
* Säkerställa kundnöjdhet, följa upp serviceresultat och arbeta med merförsäljning
 
* Arbeta med administrativa uppgifter och den dagliga driften

 
Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i din karriär i en ledarroll. Här erbjuds du en roll där du får chansen att växa, ge service i världsklass och få en varierad vardag.

* Har minst 2 års erfarenhet av en roll som innebär koordinering av möten, förslagsvis från reception, konferens, hotell, bokning eller liknande
 
* God system- och datorvana
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift eftersom du kommer använda dig av dessa språk i kontakt med kollegor och gäster
 
 
Det är meriterande men inte ett krav om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten.
 
 
Som person är du strukturerad och tycker om att ha ordning och reda runt omkring dig. Vidare kan utan problem prioritera mellan arbetsuppgifter och du kan hantera flera arbetsuppgifter och ansvar parallellt med varandra. Vidare ser du vad som behöver göras och tar initiativ samt delegerar ansvar till kollegor. Du har även en god kommunikativ förmåga, en hög servicekänsla och du tycker att det är roligt att arbeta med merförsäljning.
 
 

ÖVRIG INFORMATION

 
 
* Start: 9:e augusti

* Omfattning: Heltid under kontorstider, i vissa fall eventuellt kvällstid
 
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Östermalm
 
 
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
 
OM OSS
 
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
 
* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15009431-SE

Liknande jobb

VD-assistent till globalt bolag i city Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ackordscentralen söker paralegal Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Driven administratör till växande bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Lärarvikarie Stockholm Pedagogpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till