Jobbet Möjlighet till flygande karriär som HR-generalist på Arlanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Möjlighet till flygande karriär som HR-generalist på Arlanda publicerad av Academic Work

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Uppsala
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

I en bred och utmanade roll på HR-avdelningen kommer ingen dag vara den andra lik. Du kommer jobba inom en snabb och spännande bransch där du får användning av din innovativa och utåtriktade ådra.
Gillar du att ta kontakt med människor och räds inte nya sociala sammanhang? Sök denna tjänst där du dagligen ges chansen att utvecklas!

Academic Work söker en HR-generalist till ett företag på Arlanda. I HR-teamet kommer du att jobba tillsammans med en HR-administratör samt en till person som fokuserar mer på de ekonomiska uppgifterna. Din uppgift blir att koncentrera dig på att få in rätt resurser till företaget och jobba med varumärket i stort.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Kandidatprofil

I denna roll är det rekrytering som är den främsta uppgiften. Med hjälp av din människokänningsförmåga är det upp till dig att få rätt personer på rätt plats inom företaget.

Du kommer till exempel att:

* Jobba med Employer Branding
* Säkerställa att nyanställda får utbildning och redan anställda vidareutbildning
* Administrera personalscheman
* Deltaga i lönerevisioner och andra lönediskussioner

Tjänsten passar dig som vill jobba med människor. I denna roll får du möjlighet att bygga tillit och förtroende till de anställda på företaget.

* Har en utbildning i personalvetenskap eller liknande
* Är flytande i svenska samt riktigt vass på engelska
* Har viss erfarenhet av arbetsrätt och andra lagar/regler som gäller för anställda
* Har något års erfarenhet inom HR, t.ex. arbetat med rekrytering.

Du förstår dig på sociala medier och digitalisering och vad det kan innebära för fördelar hos ett företag.

Som person är du prestigelös och inser att alla arbetsuppgifter ska göras, höga som låga. Du kavlar gärna upp ärmarna och driver på ditt arbete självständigt. Du är utåtriktad och har inga problem med att ta plats när så krävs.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Arlanda Flygplats, ibland även Skavsta Flygplats
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15013795-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till