Jobbet Möbelmontör sökes till flexibelt uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Möbelmontör sökes till flexibelt uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker ett av Sveriges största e-handelsföretag inom möbelbranschen en montör. Är du händig, effektiv och trivs att arbeta i team? Sök då tjänsten som möbelmontör idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett inredningsföretag inom e-handelsbranschen som är i en stadig, expansiv fas. Monteringen av möblerna i denna tjänst sker i deras lager- och fotostudio. Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra redan under sommaren samt löpande under terminen, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande.

Vi ser gärna att du som söker är i början av din utbildning och vill ett långsiktigt arbete att ha vid sidan av då tjänsten förväntas pågå löpande. Arbetstiderna är kontorstider mellan klockan 8-17. Arbetstillfällena varierar i perioder, vilket är fördelaktigt när du studerar.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta uthyrd till kund som konsult. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig, noggrann och trivs med att arbeta med kroppen. För att utföra ett gott arbete under monteringen krävs det att du är stresstålig, samarbetsvillig och inte rädd för att ta i. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från montering av något slag eller fysiskt arbete. Vidare är du en person som är kommunikativ och flytande i det svenska språket.

Är du vår nästa medarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43326

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till