Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Målmedveten Säljare till Olema Truckspecialisten i Göteborg! jobb i Göteborg på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Målmedveten Säljare till Olema Truckspecialisten i Göteborg! på Needo

Målmedveten Säljare till Olema Truckspecialisten i Göteborg!

Needo Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vill du ha ett arbete där du kan planera din egen arbetsvardag? Är du en driven person som motiveras av att nå dina mål? Är du en fena på att bygga goda relationer? Då kan tjänsten som Säljare på Olema Truckspecialisten vara något för dig!

Om Olema Truckspecialisten
Olema Truckspecialisten AB har sitt huvudkontor i Norrköping med ett ytterligare kontor i Göteborg. Bolagets affärsidé är att bedriva service, försäljning och utbildning på truckar, samt tillhanda hålla reservdelar till dessa. Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige med servicetekniker från Dalarna i norr till Skåne i söder.

Olema Truckspecialisten är generalagent för Cat Lift Truck i Sverige som majoriteten av servicen är på men samtliga märken innefattas. Det förekommer också service av andra maskiner såsom städmaskiner.

Om rollen som Säljare
I rollen som Säljare hos Olema Truckspecialisten arbetar du för att expandera bolagets verksamhet på Västkusten. I ditt arbete marknadsför du Olemas produktportfölj som utgår från Olemas serviceorganisation och som sträcker sig till försäljning av såväl nya som begagnade truckar. Du ansvarar framför allt för Göteborgsområdet med omnejd med möjlighet att utveckla affärer i hela Sverige. Du kommer att ta över befintliga kunder samtidigt som stort fokus läggs vid uppsökande av nya kunder. I rollen arbetar du med stor frihet under ansvar och ser själv till att initiera och följa upp kunddialogen. Du utgår hemifrån med en tjänstebil och arbetar främst ute på fält med möjlighet till arbete på Olema Truckspecialistens kontor i Göteborg. Övernattningar i tjänsten kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fullt kundansvar, både på befintliga kunder och nykunder
  • Bygga relationer med kunder
  • Samarbeta med Olemas tekniker

Du kommer att bli en del av en familjär verksamhet där du har en tät dialog med andra säljare och servicetekniker med ett gemensamt mål för långsiktiga samarbeten.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och minst ett par års erfarenhet inom försäljning. Besitter du även en eftergymnasial utbildning inom försäljning är detta meriterande, likaså om du har någon typ av teknisk arbetslivserfarenhet. Eftersom du kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska flytande och har minst grundläggande kunskaper i engelska. I tjänsten förekommer viss administration och dokumentation – vi ser därför att du besitter en god datorvana och är väl bekant med Officepaketet.

Vidare ser vi gärna att du är en trygg relationsskapare som har lätt för att knyta nya kontakter. Du är en driven person som gärna arbetar efter uppsatta mål och som gillar att tävla mot dig själv efter dina egna och bolagets förväntningar. Är du även ödmjuk, serviceinriktad och motiveras av varierande arbetsdagar kommer du att trivas hos Olema Truckspecialisten!

Viktigt för tjänsten är:

  • B-körkort och flytande kunskaper i svenska.
  • Att du är målmedveten, serviceinriktad och en relationsbyggare.
  • God datorvana och vilja att lära sig mer om truckbranschen.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering 
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Säljare till Olema Truckspecialisten intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66315