Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Målmedveten Affärskonsult till Fujitsu i Linköping! jobb i Linköping på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Målmedveten Affärskonsult till Fujitsu i Linköping! på Tech Talents

Målmedveten Affärskonsult till Fujitsu i Linköping!

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Om uppdraget

Tech Talents har fått möjlighet att rekrytera en affärsdriven och målinriktad affärskonsult till vår kund Fujitsu i centrala Linköping. Här kommer du att tillhöra ett team om drygt 20 personer som arbetar med att sälja in och förvalta projektverktyget C7. Majoriteten av teamet som arbetar med C7 är placerade på Linköpingskontoret vilket underlättar för en trygg och framgångsrik introduktion. Här kommer du ha täta dialoger med kompetenta kollegor och även ha tillgång till en gedigen kunskapsbank. Resterande av dina närmsta kollegor inom C7 är placerade i de större städerna i Sverige. Förutom dessa kollegor kommer du att arbeta nära det Backoffice-team som ansvarar för mjukvaruutvecklingen och är främst stationerade i Polen.

Som affärskonsult på Fujitsu kommer du att möta en organisationskultur som präglas av högt i tak, en god gemenskap likaså en prestigelöshet som genomsyrar hela kontoret. Du som medarbetare tillåts att få vara kreativ, driva på dina egna projekt och kunder i en stimulerande och affärsdriven arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som Affärskonsult kommer du att arbeta med projektverktyget C7 och bli en del av ett mycket kompetent och kunskapsorienterat team. Du kommer att ha en betydande och central roll där du tillsammans med kollegor kommer ansvara för befintliga kunder till C7. Arbetet inkluderar både underhåll av befintliga kundinstallationer samt att vara del i implementationsprojekt som inkluderar hela projektprocessen; alltifrån kravspecifikation och design till att projektleda och styra själva utvecklingen och dess implementation hos kund.

Du kommer att arbeta nära dina kunder för att förstå den användarupplevelse som efterfrågas för att få bästa tänkbara resultat hos dina kunder. Teamet och din chef kommer att stödja dig i utvecklingen för att på ett framgångsrikt sätt nå din fullständiga potential i att kunna driva dina affärer och projekt framåt. På så vis kommer du också aktivt att bidra till att utveckla och utmana dina kompetensområden framåt. Då företaget och teamet präglas av en öppen och platt kultur tillåts du att vara innovativ och kreativ vilket är viktiga byggstenar för att lyckas i din roll som affärskonsult.

Om företaget

Fujitsu är ett av världens största IT-tjänsteföretag med över 140 000 medarbetare i 100 länder. Fujitsu är en ledande leverantör inom IT och kommunikation, har en stor affärsportfölj och har även en bred kompetens inom IoT och digitalisering. Vi är ca 650 anställda på Fujitsu Sweden. Härifrån erbjuder vi bla outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Företaget fokuserar på mångfaldsarbete och att skapa en kultur som främjar medarbetarnas hälsa.

Fujitsu C7 har växt fram under 20 år och är idag ett av de främsta projektstyrningsverktygen på marknaden och har flera tusen användare som med Fujitsu C7 har överlägsen kontroll på sina projekt – från anbud/projektstart ända fram till sista slutfakturan.

Vi söker dig som

•        Har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT med god systemvana

•        Har tidigare erfarenhet av en liknande roll med projektansvar

•        Innehar högskole – alt. Civilingenjörsutbildning med inriktning Industriell ekonomi, datateknik, IT eller motsvarande

•        Är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Önskvärda meriter:

•        Branschkännedom och arbetslivserfarenhet av ex; bygg, asfaltering och/eller anläggning

•        Tidigare arbetat med Jira och Confluence

Vidare kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att du ska passa in i rollen som affärskonsult är du målmedveten, har höga ambitioner och ett driv som smittar av sig till kollegor och kunder. Likaså har du en naturlig fallenhet i ditt affärstänk och har lätt att sätta dig in i dina kunders behov. Vi ser att du är lösningsorienterad och hellre ser hinder på vägen som en möjlighet till nyutveckling och utmaning än något som stör din arbetsförmåga. Vi vill också att det ska vara en självklarhet att kunna dela med sig av sina tidigare kunskaper, att ständigt bidra med nya idéer och infallsvinklar samt att vara en kommunikativ och ärlig kollega.

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd på Fujitsus kontor i Linköping.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Fujitsu har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig rekryterare Therese Sjöblom på [ Email address blocked ] eller 0730530655.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents144