Jobbet MåBra söker digital reporter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

MåBra söker digital reporter publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Älskar du hälsa, hög puls och onlinejournalistik? Går du dessutom igång lite extra på kurvorna i Google Analytics och kan konsten att kryssa mellan en optimal caption på Facebook och den ultimata SEO-rubriken? Då har vi ett spännande jobb på MåBra! Just nu letar vi efter en ny kollega med uppdraget att växla upp vår digitala produktion.   

Om oss

MåBra är Sveriges största hälsomagasin med en ledande position både i print och våra digitala kanaler. I över 40 år har vi varit den självklara destinationen för kvinnor som söker inspiration, information och motivation till ett hälsosammare liv. Vi jobbar i högt tempo för att leverera, men ibland även granska, de senaste hälsonyheterna – oavsett om det gäller nya mattrender, de senaste medicinska rönen eller de bästa träningstipsen. Vi tar hälsa på allvar och brinner för att guida och peppa våra läsare och följare till ett hållbart, härligt och hälsosamt liv!

Om rollen

Du kommer producera digitalt innehåll från idé till publicering, vilket ställer höga krav gällande både research, text och bild. Ditt huvudfokus är text men reporteruppdrag kopplade till video och ljud kan också förekomma.

Din profil

Vi söker en hungrig och snabb reporter med stort intresse av människor och vårt kärnämne hälsa. Du har hög energi med en vana och vilja att jobba nyhetsdrivet och i högt tempo. Du har grundläggande kunskap i Photoshop och snabblärd i våra vanligaste CMS (vi arbetar just nu Wordpress). Du värderar lagkänsla högt och jobbar helst i team, där gemensamma segrar och prestationer är viktigare än personlig prestige.

Du har självklart en journalistutbildning i grunden och har arbetat som journalist med digitalt fokus under minst ett år.

Vad vi erbjuder!

Du blir en del av en redaktion med 6 kollegor, ett team där vi har individuella ansvar men ett tydligt gemensamt mål: att maximera kraften i vårt innehåll, varumärke och affär. MåBra är en del av Aller media, ett modernt mediehus i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. Här har vi en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål och supporterar varandra. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder! 


Sök nu!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att sitta i vårt mediehus på Humlegårdsgatan 6 i centrala Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande under processens gång, så vänta inte med att höra av dig!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jennie Sandberg, chefredaktör MåBra, jennie.sandberg@aller.com – observera dock att inga ansökningar kan accepteras via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!


Referens

teamtailor-911172-167885

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till